Ztech elektromos kerékpár Új!!!!

199 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 2., 05:44
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Váztípus:
Unisex

Állapot:
új

Szín:
fekete

Méret:
M

Típus:
E-bike, Enduro, DH
Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó sosem használt elektromos kerékpár. Fóliák még rajta vannak. Minden gyári tartozékkal, töltővel, papírjaival, vásárlási számlájával. Szállításban megbeszélés követően bizonyos útvonalakon tudok segíteni.

Gyári leírása:

Az egyik legnépszerűbb modell a Ztech elektromos robogó kínálatában. Érthető is, hiszen ez a könnyű, stílusos kis suhanó pillanatok alatt eljuttat a célodhoz, legyen szó bevásárlásról vagy egy kis ügyintézésről. Ne fájjon a fejed az állandó töltögetéstől, a ZT-02 egy feltöltéssel akár 30km hatótávolságot produkál!

Használhatod pedállal tekerve egy kis elektromos rásegítéssel, ám a kis fürge motor akkor mutatja meg igazán az erejét, ha meghúzod a gázkart és már repülsz is úti célod felé. Ideális méretű kosarát telepakolhatod minden jóval, ha pedig ott hagynád valahol pár percre, a beépített riasztó gondoskodik róla, hogy csakis a gazdája tolhassa el a járgányt, azaz Te.

Maximum 25 km/h-val szelheted az utakat, gumi mintázata miatt a sík terepet kedveli. Jókora, kényelmes ülésén az utak királyának érezheted magad. A biztonságos megállásról első és hátsó dobfék gondoskodik. Elfelejtheted a semmire való kerékpáros lámpákat, a ZT-02 kiváló LED-es lámpákkal van felszerelve, melyekkel nem csak téged látnak, de te is látsz vele az esti órákban.

A ZT-02 a kényelemről és a praktikumról szól. Ha te is szeretnél egy komfortos, dinamikus kis kétkerekűt a mindennapjaidba, ráadásul bomba áron, akkor most ez a legjobb választás!


Jogosítvány nélkül is használhatod, azonban ne felejts el bukósisakot felvenni hozzá, illetve megkötni rá a kötelező biztosítást!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147484721

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn