Új! Innovatív szénkefe nélküli motoros, nagy méretű futópad, futógép!

449 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 10., 13:04
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Futópad

Márka:
Egyéb

Leírás

További futópadok, edzőgépek, kondigépek:



Paraméterek:
Tartomány: Háztartási felhasználás;
Szénkefe nélküli motor a nagyobb teljesítmény és a halkabb működés érdekében
Motor: max 4, 5 LE;
Sebesség: 0, 8-18 km/h;
Automatikus dőlésszög 15 fokozat;
Futófelület méretei: 135*52 cm;
Maximális felhasználói súly: 130 kg;
Méretek összeszerelt állapotban: 169x90X144 cm;
LED kijelző Touch gombokkal;
12 előre beállított program;
Kijelző funkciók: pulzus, sebesség, idő, távolság, kalória, dőlésszög;
Markolati pulzusérzékelők a pulzusszám leolvasására;
95%-a dobozban összeszerelve;
Biztonsági funkció mágneses kulcs, amely lehetővé teszi a szalag azonnali leállítását.
Ütéselnyelő, csillapító rendszer futás közben;
Egyszerű és csendes működés.
Automata kenőrendszer.
A helytakarékos tárolás érdekében a gép összecsukható
A futópad, csukott állapotban könnyedén mozgatható.

A szénkefe nélküli motorok előnyei:

-Hosszabb élettartam
-Nagyobb teljesítmény
-Csendesebb működés
-Nincs melegedés
-Kisebb méret, tömeg
-Alacsonyabb fogyasztás

A szénkefe nélküli elektromos motorok jelentős technológiai előrelépést jelentenek a hagyományos szénkefés motorokhoz képest. Ezek az új típusú motorok a modern műszaki fejlesztések eredményeként váltak elérhetővé, és számos előnyt kínálnak a hagyományos, szénkefés társaikkal szemben.
A szénkefe nélküli elektromos motorok alapvetően ugyanazt a működési elvet használják, mint a hagyományos szénkefés motorok. Mindkét típusnál elektromágneseket használnak a forgó mozgás előidézésére. Azonban a szénkefe nélküli motorok esetében a szénkefék és a tekercsek helyett elektronikus áramkörök és szenzorok találhatók, amelyek segítik a motor optimális működését (ezt hívják kommutátornak). Ennek a technológiai újításnak fő előnye az élettartamukban rejlik. Mivel nincsenek mozgó alkatrészek a motorban, amelyek kopnak vagy elhasználódnak, ezek a motorok hosszabb ideig működnek meghibásodás nélkül. A hagyományos szénkefés motorokban a szénkefék kopása gyakori probléma, ami karbantartást és cserét igényel idővel. A szénkefe nélküli motoroknál ez a probléma teljesen megszűnik, így hosszú távon költséghatékonyabbak és kevesebb karbantartást igényelnek.

Egy másik fontos előnye a szénkefe nélküli motoroknak a nagyobb hatékonyság. A hagyományos szénkefés motorokban a szénkefék és az tekercsek közötti súrlódás energiaveszteséget eredményez. Ezáltal a motor hatékonysága csökken, és több energiát igényel a működéséhez. A szénkefe nélküli motorok az elektronikus vezérlésnek köszönhetően hatékonyabbak, mivel minimálisra csökkentik a súrlódásból eredő veszteségeket. Ez a hatékonyabb energiagazdálkodás hozzájárul a motor teljesítményének növekedéséhez és az üzemidő meghosszabbításához. Mivel a forgórészen nincs centrifugális erők hatásának kitett huzalozás, és mivel a tekercsek a motorházhoz vannak rögzítve, vagyis hővezetéssel tudják leadni a keletkezett hőt, így nincs szükség légáramra a motor belsejében hűtés céljából. Ez azt jelenti, hogy a motor belseje teljesen zárt lehet, így védve marad a szennyeződésektől.

Emellett a szénkefe nélküli motorok kisebb méretűek és könnyebbek is lehetnek a hagyományos társaiknál. Az elektronikus vezérlés lehetővé teszi az alkatrészek optimalizálását és egyszerűsítését, ami csökkenti a motor méretét és súlyát. Ez különösen előnyös lehet olyan alkalmazásokban, ahol a hely korlátozott, például a mobil eszközökben vagy a járművekben. További előnye, hogy a zárt rendszer jelentősen csökkenti a zaj- és vibrációs szinteket is. Mivel nincs súrlódás a szénkefék és az tekercsek között, a motor csendesebben és simábban működik. Ez különösen előnyös lehet olyan területeken, ahol a zajérzékenység fontos szempont, például a higiéniai vagy zárt környezetekben.

Összességében tehát a szénkefe nélküli elektromos motorok számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos szénkefés motorokkal szemben. Ezek a motorok hosszabb élettartammal, nagyobb hatékonysággal, kisebb mérettel és súllyal, valamint alacsonyabb zaj- és vibrációs szintekkel rendelkeznek.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147669225

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn