Tűzgyújtó - Stephen King

2 500

Ft

Feladás dátuma:

máj 15., 09:43

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Horror

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Maecenas Könyvkiadó által 1990-ben kiadott, 478 oldalas, korának megfelelő állapotban lévő könyv. Személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás (pl. Foxpost) megoldható.

"A Tűzgyújtó egy kislány, Charlie Mcgee és édesapjának, Andy-nek a története. Andy és felesége még egyetemistaként részt vett egy kísérletben, amelynek váratlan mellékhatása volt. Andy-nek a kísérletet követően megvan az a képessége, hogy rávegyen embereket arra, hogy azt tegyék vagy gondolják, amit ő szeretne. Andy lánya, Charlie azonban sokkal veszélyesebb képességgel rendelkezik: ő tűzgyújtó, vagyis meg tud gyújtani dolgokat, és ehhez elég, ha csak erősen koncentrál.

A Műhely, az amerikai kormány titkos szervezete, amely anno a kísérletért is felelős volt, évek óta próbálja megkaparintani Charlie-t saját céljai számára. A Műhely számára dolgozó emberek korábban már megölték a kislány anyját, most pedig végleg meg akarják szerezni Charlie-t. Így aztán a gyermek és édesapja egyre csak menekül, de a kormányszervezet túl ravasznak bizonyul. Bebörtönzik a kislányt és Andy-t, persze egymástól elkülönítve, és mindent megtesznek azért, hogy kivizsgálják és feltérképezzék Charlie képességét. Persze sem a lány, sem pedig az édesapa nem akar örökké fogságban élni, így aztán mindegyikőjük tervet eszel ki arra, hogyan tudna kiszabadulni és hogyan tudná kiszabadítani a másikat."

Előre is köszönöm ha megtekinti további hirdetéseimet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147775996

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn