Szürke Babaöböl, babaágy, bölcső

30 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Utazó kiságy

Leírás

Elso tulajdonosai vagyunk, új ára 52.000ft
Kb. 2 hónapot hasznaltuk.
Praktikus, szerettük, sok magassagban állítható.

Pecs kertvarosban szemelyesen megtekintheto, átvehető. Igény esetén esetleg háztól házig.

Cangaroo Connect babaöböl
A Cangaroo Connect babaöböl, a gondosan tervezett és kivitelezett multifunkcionális babaágy, amely összehozza az intelligens design és a kivételes kényelem legjavát. Születéstől kezdve egészen a 1 éves korig vagy 11 kg-os súlyhatárig ideális választás a szülők és a babák számára, biztosítva a korlátlan kényelmet és biztonságot.

Korlátlan Kényelem és Biztonság: Ezt a babaöbölt újszülött kortól használhatod, így a legelső napoktól kezdve kellemes és biztonságos alvóhelyet biztosítva a kicsinek. A 1 éves kor vagy 11 kg-os súlyhatár eléréséig pedig hű társ lesz az alvási rituálékban.

Állítható Magasság 6 Pozícióban: A babaöböl magassága állítható hat különböző pozícióban, hogy mindig a megfelelő szinten legyen a baba számára. Ezáltal egyszerűen testreszabhatod az ágyat az aktuális igényekhez.

Reflux Pozíció a Maximális Kényelemért: A reflux pozíció lehetővé teszi, hogy a baba még a kényesebb időkben is optimális kényelemben pihenhessen. Ez egy olyan funkció, amelyre a szülők gyakran szükségét érzik, és a Cangaroo Connect ebben is segítséget nyújt.

Felnőtt Ágyhoz Csatlakoztatható: A tartozék heveder segítségével könnyedén csatlakoztathatod a babaöbölt a felnőtt ágyhoz, így mindig közel tarthatod a picit, miközben biztosítod a biztonságot és az együttlét élményét.

Mozgatható Design Két Kerekkel: A könnyed mozgathatóság érdekében a babaöböl két kerekkel rendelkezik. Így könnyedén áthelyezheted az ágyat a szobában, hogy mindig az optimális helyen legyen a baba.

Praktikus Zipzárolható Oldal: Az egyik hosszú oldal lezipzárolható, ami kiválóan szolgálja a könnyű hozzáférést és a gondozást. A szülők gyakran értékelik ezt a praktikus megoldást, amely megkönnyíti a mindennapi teendőket.

Kényelmes Matrac Tartozék: A kényelmes matrac és levehető huzata gondoskodik a baba kényelméről és könnyű tisztíthatóságáról, mert a tiszta alvási környezet az egészséges fejlődés alapja.

Méretek: A babaöböl méretei 94 cm x 55 cm, a maximális magasság pedig 82 cm, így megfelelő teret biztosít a baba növekedéséhez és mozgásához.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146012887

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn