Sajtok nagy könyve - Sajtkonyha, sajtlexikon, sajtreceptek

4 500

Ft

Feladás dátuma:

máj 20., 11:20
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Gasztronómia

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Aréna 2000 Kiadó által 1995-ben kiadott, 255 oldalas, jó állapotban lévő könyv, hogy jobban értékeljük és élvezzük a sajtokat a nagy, képes sajtlexikonnal. Személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás (pl. Foxpost) megoldható.

"Sajtlexikon: A sajtok típusai, a világ legfontosabb sajtféléi és jellegzetes tulajdonságaik. A sajtkészítés fortélyai, a sajt jelentősége az emberi táplálkozásban, a sajtok minőségi jellemzői, mindaz amit a sajtról tudni érdemes.
Sajtkonyha: A beszerzéstől a megfelelő tároláson, feldolgozáson át egészen a tálalásig és a tökéletes élvezetig.
A legfinomabb sajtreceptek: klasszikus és divatos, nemzeti és nemzetközi specialitások.
A recepteket művészi fotók illusztrálják.
A Sajtok nagy könyve a tökéletes sajtélvezet könyve.
Tartalom
- Mi a sajt
- Sajtlexikon: A világ főbb sajtjai: részletes ismertető a sajtfajtákról, sajtcsaládok szerinti felosztásban.
- Sajt a konyhában: Hogyan bánjunk helyesen a sajtokkal: bevásárlás, tárolás, raktározás, sajtszeletelés és -reszelés a megfelelő, jól bevált eszközökkel.
- Hidegkonyha sajttal: Az apró falatoktól a sajttálig. Finom sajtkrémek és felhasználásuk. Ötletek sajttál készítéséhez és a különböző sajtfajták összehangolásához.
- Saláták: Sajt mint saláta alapanyag: könnyű salátákhoz gyümölccsel és főfogásként szolgáló salátákhoz - Hogyan kell felszeletelni? - Salátaöntet sajttal és anélkül.
- Sajt a levesben: Levesek sajttal: nemzetközi receptek és a legjobb sajtos levesek alapreceptjeinek bemutatása képekben. Sajtos levesbetétekés levesek fűszerezése sajttal.
- Tojás, pirítós és felfújtak: Hogyan lehet a legjobban kombinálni a sajtot és a tojást - A sajtos omlettől a levegős felfújtig - Rafinált szendvicsek és ideális sajtfajták olvasztáshoz és átsütéshez.
- Tészták, kukorica és rizottó: Sajtspecialitások Olaszországból és az alpesi országokból - Házi készítésű tészták a megfelelő öntettel - A klasszikus rizottó ízletes variációi.
- Hal, hús és szárnyas: Ízletes főfogások sajttal - töltve, átsütve, panírozva és sajtos-tojásos bundában - Nemzetközi specialitások, mint pl. a Cordon bleu vagy Piccata milanese
- Zöldség és burgonya: Ideális kombinációk sajttal - főfogásként vagy köretként - Csőben sütés sajttal és burgonyával - Sajtmártások és a legfinomabb zöldségételek sajttal.
- Fondü és raklett: Svájci sajtspecialitások - Fondüvariációk az alapreceptek részletes, képes bemutatásával. - Modern raklett kis serpenyőkben - többféle finom ötlet
- Sütés sajttal: Sajttal sütés iskolája: sajttal készült alaptészták, sajtos sütemények, pikáns sütemények és torták, töltött sajtos sütemények leveles és égetett tésztából, pizzák és édes túrós sütemények
- Desszertek: Édes utóételek fehér sajttal, túróval, topfennel, ricottával és mascarponéval - Édességek gyümölccsel - Klasszikus tészták: gombócok, rétesek és palacsinták
- Sajt és bor: Egy széleskörű, problémás téma rövid, szubjektív áttekintése"

Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is, amik között több szakácskönyv is található. Köszönöm!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147885959

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn