Minotaurosz - Stephen Coonts

1 500

Ft

Feladás dátuma:

máj 15., 10:29
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Krimi

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

IPC Könyvek által 1996-ban kiadott, 511 oldalas, korának megfelelő állapotban lévő könyv. Személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás (pl. Foxpost) megoldható.

"Az "Utolsó bevetés" után csodával határos módon életben maradt Jako Graftont néhány havi gyógyulás után a Pentagonba vezénylik, ahol egy szupertitkos terv megvalósításának irányítójává nevezik ki. A cél: kifejleszteni, legyártani és rendszerbe állítani az ellenséges radarok előtt csaknem láthatatlan, úgynevezett lopakodó technikával fölszerelt repülőgépeket. A munkában társa lesz az Utolsó bevetésben megismert fiatal pilóta, Toad Tarkington, valamint a szép és roppant tehetséges pilótanő, Rita Moravia.
Az új repülőgép értelemszerűen egyszerre kerül az akkor még létező Szovjetunió kémszervezete, a KGB valamint az amerikai üzleti és hatalmi körök érdeklődésének középpontjába. Graftonnal tudatják a fölöttesei, hogy a szervezetben valahol mélyen elrejtőzve egy szovjet kém tevénykedik, akit a kémelhárítás Minotaurusz néven tart nyilván. Egyenlőre nem tudni, van-e kapcsolat a kém és Grafton elődjének, Harlod Strongnak a meggyilkolása között, Graftonnak és csapatának egyszerre kell megküzdenie az új gép kifejlesztésének kemény feladatával, az amerikai tövényhozás és hadvezetés érdekkonfliktusaival és a szovjet kémmel.
Coonts a mesteri meseszövést megtetézi az amerikai haditechnika elképesztően precíz műszaki leírásával, külön örömet szerez mindazoknak, akik nemcsak a kalandregényeket, hanem a repülés világát is kedvelik."

Előre is köszönöm ha megtekinti további hirdetéseimet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147776908

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn