Kiáltás - Robert Ludlum

1 500

Ft

Feladás dátuma:

máj 3., 10:14

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Krimi

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

IPC Könyvek által 1998-ban kiadott, 476 oldalas, jó állapotban lévő könyv. Személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás (pl. Foxpost) megoldható.

"A Dunstone nevű, pénzügyi-gazdasági nemzetközi konglomerátum fel akarja építeni birodalma fővárosát, és választása a karib-tengeri kis szigetre, Jamaicára, annak is legnehezebben járható, északi dzsungelére esik. A terv készen áll, pénz, hatalom van hozzá elegendő, és megvalósítását csupán egy dolog akadályozza.
Hogy pontosan mi, azt sem Dunstone, sem a felszámolására törekvő brit titkosszolgálat nem tudja. Egy nevet ismernek csupán Halidon , s azt sejtik, hoy a név óriási erőt, szinte korlátlan pénzeszközöket rejt. Hogy egyetlen emberét, vagy szervezetét, arról még csak elképzelése sincs senkinek. A Halidon létezik, hat, de kapcsolatba lépni vele lehetetlen.
Vagy mégis? Alexander Mcauliffra, a Dunstone-tól és ellenfeleitől is megbízást vállaló neves amerikai geológusra vár a feladat, hogy választ adjon erre a kérdésre, s kiderítse, ki és mi a Halidon, mik a szándékai.
A páratlanul izgalmas politikai kalandregények mestere, Robert Ludlum még álnéven, Jonathan Ryderként adatta ki ezt a könyvet, amelynek helye méltán ott van a legsikeresebb Ludlum-művek között."

Előre is köszönöm ha megtekinti további hirdetéseimet is, amik között több Robert Ludlum kötet is megtalálható.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147511598

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn