Joie utazóágy

39 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Utazó kiságy

Leírás

Eladó gyönyörű állapotú, új Joie utazóágy és hozzá a baba maximális kényelmét biztosító Lorelli kókuszmatrac. Az ágy nemcsak utazáskor használható így, hanem teljes értékű babaágyként is.

A szett ára újonnan: 55 ezer forint, én 39.999 Forintért adom.

Átvétel helye csak Pécs!

Leírás:

Joie Allura 120 utazóágy Satellite

Utazó társ - Egy utazó társ, melyet úgy terveztünk, hogy gyermeked kényelmesen játszhasson vagy aludjon otthon vagy útközben. Mindent egy csomagban magunkkal vihetünk.

Rendkívül biztonságos szerkezet, erős alumínium váz?- Emelőbetéttel?- A fekvőfelület könnyen ki- és behelyezhető?- Két beépített kerék?- Minden oldala hálós, így jól szellőzik?- Megemelt, huzatmentes vázszerkezet?- Könnyedén, egy gombnyomással összecsukható?- Összecsukva egy kompakt csomagot kapunk?- Hordtáska tartozék?- Zipzáras oldalháló??Tartozék:?- Emelőbetét?- Hordtáska??Adatok:?- Modell: P1206?- Mérete nyitva: h 126,5 * sz 65 * m 80,5 cm?- Mérete összecsukva: h 97,7 * sz 27 * m 23 cm?- Súlya: 10,84 kg?- Termék használat: újszülött kortól 15 kg-ig?- Termék tanúsítvány: EN716-1/2:2017

Lorelli Eco-Tex kókuszmatrac 60x120x10cm

A Lorelli kókusz és habmatraca a lehető legbiztonságosabb megoldást kínálja a kicsiknek a zavartalan alvás érdekében! A matrac remekül szellőzik, így a levegő szabadon hatja át a matracot, amely segít a baba könnyed légzésében, akár hason fekvés esetében is. A matracra kerülő nedvességet a rostok azonnal elpárologtatják, így mindig tökéletesen száraz marad a felület. Ennek köszönhetően az atkák és baktériumok sem maradnak meg rajta. Továbbá, egészségügyi okokból kifolyólag is ajánlott a termék, hiszen kialakításának és anyagainak köszönhetően tökéletesen támasztja meg a hátgerincet!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145473160

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn