Játszma - John Le Carre

2 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 15., 12:26

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Krimi

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

IPC Könyvek által 1996-ban kiadott, 441 oldalas, kitűnő állapotban lévő könyv. Személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás (pl. Foxpost) megoldható.

"Véget ért a hidegháború és Tim Cranmer, a mesterkém, aki húsz éven át Moszkva dezinformálásával járult hozzá a győzelemhez, élvezhetné végre a korai nyugdíjaztatás örömeit: az örökölt címet, a somerseti birtokot, és a negyvennyolc éves fővel megtalált szerelmet.
De Tim múltja ott él alig húsz mérföldnyire a honeybrooki háztól, dr Lawrence Pettifer, a volt iskolatárs ellentmondásos személyében. Pettifert mentorával, Cranmerrel egyszerre építette le a hírszerzés: azelőtt, húsz éven keresztül ő volt az a kettős ügynök, aki a főnöke által kreált dezinformációival félrevezette a KGB mindenkor londoni rezidensét.
Csakhogy Pettifer az utolsó hidegháborús főügynök személyében éppen a KGB házi niggerével akad össze, aki, mint kaukázusi, csak azért kerülhetett magas beosztásba, hogy a Szovjetunió példás nemzetiségi politikáját demonstrálja. A kiábrándult angol úgy érzi, élete értelmét találja meg egy évszázadok óta elnyomott kis nép harcának támogatásában. Szívvel-lélekkel segíti KGB-s összekötőjét a magánbosszúban, s közös erővel elsikkasztanak ötvenmillió fontot, hogy fegyvert vásárolhassanak az ingusoknak.
Cranmer, akit a rendőrségtől a titkosszolgálatig mindenki cinkostársnak tekint a horribilis összegű sikkasztásban, a hatóságok és nem utolsó sorban tulajdon lelkiismerete elől menekülve meg sem áll a Kaukázusig"

Előre is köszönöm ha megtekinti további hirdetéseimet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147779567

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn