Holtak könyve - Patricia Cornwell

3 500

Ft

Feladás dátuma:

máj 20., 18:04
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Krimi

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Alexandra Kiadó által 2011-ben kiadott, 407 oldalas, kitűnő állapotban lévő könyv. Személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás (pl. Foxpost) megoldható.

"A Holtak könyve a halottasház munkanaplója, egy lajstrom, amelybe kézzel jegyzik be az elhunytak nevét. A könyv Kay Scarpetta számára hamarosan új jelentést kap.
Egy tizenhat éves teniszcsillag - aki nemrég nyert meg egy bajnokságot Charlestonban - meztelen, megcsonkított holttestére bukkannak Rómában. Szemét kivájták, húsából egy darabot kimetszettek. Brutálisan bántalmazott kisfiú holttestére bukkannak egy elhagyatott mocsárban, ahol rákok lakmároztak belőle. Egy súlyos depresszióval küszködő nőt pedig rituális módon gyilkolnak meg több millió dollárt érő tengerparti otthonában. Eközben New Englandben problémák adódnak egy fontos beteggel a Harvard orvosi karához tartozó pszichiátriai kórházban. Lépésről lépésre rajzolódik ki az a szövevényes hálózat, amelynek csomópontjait ezek a rettenetes halálesetek képezik. Eközben Kay Scarpetta magánéletét is zűrzavar és ki nem mondott feszültség jellemzi. Hiába a lakóhelyváltás, hiába az új élet reménye, a múltat nem lehet végképp eltörölni.
Scarpetta rengeteg szokatlan és brutális bűnüggyel találkozott élete során, de ilyen elképesztő szörnyűséggel, amilyennel most szembe kell néznie, még soha. Mielőtt vége lenne a bűnténysorozatnak, a Holtak könyvébe még sok nevet be kell jegyezni - ha nem vigyáz, talán az övével együtt..."

Előre is köszönöm, ha megtekinti további hirdetéseimet is, amik között több Patricia Cornwell kötet is megtalálható.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147896389

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn