Hívójele: Bravó Kettő Nulla - Andy Mcnab

3 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 21., 17:53
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Történelem

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Magyar Könyvklub által 1996-ban kiadott, 367 oldalas, kitűnő állapotban lévő könyv. Személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás (pl. Foxpost) megoldható.

"1991. január 22-én éjjel, amikor az Öböl-háború szárazföldi szakasza még el sem kezdődött, nyolc angol katona száll be a legnagyobb titokban egy helikopterbe, hogy mélyen az ellenséges vonalak mögé dobják át őket. A harcfelderítő járőr feladata: felkutatni és megsemmisíteni a körzetben található Scud-indítóállásokat és híradóvezetékeket.
Az SAS, a legelitebb angol különleges alakulat nyolc harcosa már a második napon lebukik, és menekülniük kell. Iraki páncélos csapatok és kommandósok járnak mindenütt a nyomukban, amint a százhúsz kilométerre levő szíriai határ felé rohannak a nappal tikkasztó, éjjel dermesztő, hóviharos sivatagi terepen. Nyolcuknak nyolcféle sors jut osztályrészül, de teljesítményük egyedülálló: kétszázötven ellenséges halott és sebesült marad mögöttük.
A járőr parancsnoka, e könyv írója, a fiatal Andy Mcnab őrmester megkapta a Kiváló Magaviselet Érmét és a Katonai Érdemérmet. A nyolc katona annyi kitüntetésben részesült, mint egyetlen brit járőr sem a búr háború óta.
A vállalkozás és annak itt olvasható, izgalmas és tanulságos története pedig bevonult az SAS, a Különleges Légiszolgálat legendái közé."

Előre is köszönöm ha megtekinti további hirdetéseimet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147919713

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn