Hernádi Gyula - Drakula + Fantomas + Jancsó Miklós szeretői

4 500

Ft

Feladás dátuma:

máj 22., 16:10
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Próza

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Eladó a képeken látható 3 darab Hernádi Gyula könyv. Drakula a Magvető Könyvkiadó által 1983-ban kiadott, 322 oldalas, Fantomas a Magvető Könyvkiadó által 1985-ben kiadott, 291 oldalas, és Jancsó Miklós szeretői a Szabad Tér Könyvkiadó által 1988-ban kiadott, 210 oldalas, koruknak megfelelő állapotban lévő könyvek. Személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás (pl. Foxpost) megoldható.

Drakula - "Elképzelhető, hogy Hernádi Gyula szokvány szerelmi háromszög történetet írjon? Ez a látszat, de nem tart sokáig. A cselekmény napjainkban, egy kis üdülőfaluban, a Mátrában. idillikusan indul. Apa és fia együtt érkeznek szépen berendezett kőházukba, pihenni, nyaralni jönnek. Még ki sem csomagolták a bőröndöket, mikor is fiatal nő toppan a szobába. ismerős ápolónö, Pestről érkezett, közli velük, hogy az apa idős apja, a beteg, a nyugdíjas sebészprofesszor, aki mellett ápolónőként dolgozik, megszökött budai villájából. Az apa visszamegy az ápolónővel Pestre, hogy megkeressék a szökevényt. A fiú egyedül marad. A szomszédos nyaralóban gyönyörű 25 év körüli fiatalasszony nyaral. átlátszó ürüggyel átjön a fiúhoz. Egymásba szeretnek. A fiú imádja az asszonyt, az asszony viszonozza a szenvedélyes szerelmet. Megérkezik a férj. megfenyegeti feleségét., de az asszony nem hajlandó vele menni. A férj örjöngve távozik. A szerelmesek boldogan ölelik egymást. Eddig a szokvány háromszög történet. A továbbiakban egyik pillanatról a másikra elszabadul a pokol. Az idillből pokol lesz"

Fantomas - "Fantomas, a rém a sötét, pokoli erők hordozója. Újabb és újabb testbe rejtőzve éled föl, így gyakorlatilag elpusztíthatatlan, szuperbűnöző. A regény központi alakja az író, aki lelki eredetű fejfájását gyógyítandó, betéved egy pszichiáterhez. A tudósról az íróval együtt gyanítjuk, sőt tudjuk: ő Nicolas Remy, a véres kezű és fanatikus XVI. századi boszorkánybíró napjainkbeli reinkarnációja..."

"A merész film- és irodalomtörténeti kalandnak is felfogható könyvben szintén Hernádi vakmerő alkotói elképzelésének engedelmeskedve minden hölgyszereplő neve eredetiben, illetve valós monogrammal jelenik meg, ezzel is fokozva a kiadás évében hatvanhét éves Jancsó szerelemeit taglaló kötet iránti érdeklődést.
Hernádi tizenkét fejezetre osztja a magyar filmrendező szeretőiről szóló történetfűzért, bár rögtön az első fejezetet a Hány szerető ötszáztizennégy szerető? nevezi el, ezzel téve kellően meredek röppályára a könyv alaphangulatát."

Előre is köszönöm ha megtekinti további hirdetéseimet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147942566

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn