Gyerekroller

10 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 6., 14:28

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Manuális

Nem:
Kislányoknak

Leírás

Leírás
Miért válasszuk a B1 500 rollert?
2 irányított első kerék és egyedülálló, szabadalmazott kormányrendszer. Ez a kombináció, amelyet egy pszichomotoros fejlődéssel foglalkozó orvos segítségével fejlesztettünk ki, lehetővé teszi, hogy a lábtartó pontos és biztonságos szögben billenjen meg, megakadályozva a gyerek oldalirányú egyensúlyvesztését. Az ívelt kormány segíti a gyermek jobb elhelyezkedését.
Az intuitív és könnyen kezelhető B1 modell segíti az iránytartást, a pszichomotoros fejlődést és a rollerezés elsajátítását.
Milyen hatással van a B1 500 roller a gyerek pszichomotoros fejlődésére?
Az egyensúly megteremtése, a kéz, a láb és a szem mozgásának összehangolása, a test térbeni orientációja, mind megtanulandó dolog, ami segíti a gyerek pszichomotoros fejlődését.
A háromkerekű B1 500 rollert pszichomotoros eredetű problémákkal foglalkozó szakember segítségével fejlesztették ki, kifejezetten abból a célból, hogy megkönnyítsék az összes ilyen készség megszerzését, biztosítva a 2-5 évesek számára a játékos tanulást.
Hogyan működik a B1 500 roller?
Az egyedülálló és szabadalmaztatott kormányrendszere révén a B1 fellépője a megfelelő szögben megdől, hogy segítse a gyerek testének természetes és ideális mozgását minden kanyarodásnál. Haladás közben vagy fordulásnál a rendszer megakadályozza a gyerek oldalirányú egyensúlyvesztését. Olyannyira intuitív, hogy használatával megkönnyíthető a gyerek motoros képességeinek fejlesztése, ami alapvető fontosságú ebben a korban. A lábtartó segíti a fellépést és az egyensúly megtalálását.
Milyen biztonsági szabályokat kell betartani a B1 500 roller használata során?
A roller használata során védőfelszerelés használata ajánlott. Ez annál is inkább igaz, mivel fiatal gyerekekről van szó. Ne felejtsd el a gyermekedre feladni a tudásszintjének megfelelő sisakot, térd- és könyökvédőt.
Hogyan gurulhatnak könnyen a gyerekek a B1 rollerrel?
A PU gumikerekek és az Abec 1 csapágyak a 2-4 éves gyermekek képességeinek megfelelő gördülési minőséget biztosítanak: jó minőség korlátok közé szorítva. Célunk: kiküszöbölni azt a félelmet, amit a túl erős gyorsulás vált ki a gyermekben.
Milyen súlyú a B1 500 roller?
2,3 kg: a gyerek egyszerűen használhatja, a felnőtt könnyedén viheti. Segíti a stabil tartást.
Milyen méretű a B1 500 gyerekroller?
A B1 500 rollert úgy tervezték, hogy a gyermek teljes biztonságban érezze magát. Fellépő hossza: 30 cm.
Fellépő szélessége: 10,5 cm.
Fellépő magassága: 5 cm.
Első kerekek átmérője: 125 mm.
Hátsó kerék átmérője: 100 mm.
Kormány magassága leengedett helyzetben: 45 cm (lábtartótól).
Kormány magassága felső állásban: 66 cm (lábtartótól).
Teljes hossz: 56 cm.
Keréktáv: 26 cm.
Hogyan használható biztonságosan a B1 500 roller?
Tanácsoljuk, hogy minden használat előtt és után ellenőrizd a rollered állapotát. Nagy holtjáték, repedések, éles szélek...ne felejts el mindent ellenőrizni. A kerekek és a csapágyak kopásnak kitett alkatrészek: ne mulaszd el ezeket is ellenőrizni, és szükség esetén cserélni. A roller javítása és élettartamának meghosszabbítása érdekében keresd fel a legközelebbi Decathlon áruházat, ahol szükség esetén megrendelheted a pótalkatrészeket.
Egy jó tipp a roller szállításához
A kormányszár egy pillanat alatt levehető, majd a deszkalap alatt egy gumihevederrel rögzíthető. Ezzel az ötletes megoldással a B1 500 modell nagyon kis helyet foglal a szállítás vagy a tárolás során, otthon vagy az autóban.
Hogyan teszteljük termékeinket?
Minden rollert laboratóriumban tesztelünk. A rollerek használatára vonatkozó európai normáknak megfelelő tesztekkel, valamint kopásvizsgálat révén hagyjuk jóvá a termékeket (például az összecsukó rendszer tesztelésekor egy gép 10 000 alkalommal hajtja össze a rollert). A laboratóriumi teszteket gyakorlati tesztek egészítik ki, amelyek közül némelyek mérhetők, míg mások a tesztelők benyomásain alapulnak, akik komoly igénybevételnek teszik ki a terméket. Eredmény: tesztelt, elfogadott termék.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147578150

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn