Felejthetetlen kalandok a világ legszebb tájain - BBC

3 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Utazás

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Az Alexandra Kiadó által 2006-ban kiadott, 256 oldalas, kitűnő állapotban lévő, kemény táblás könyv. Személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás (pl. Foxpost) megoldható.

"A kötet a szerzőpáros harminc kedvenc útját mutatja be: olvashatunk patagóniai fjordlátogatásról, csónakázásról a Canal du Midin, Shackleton antarktiszi útjának megismétléséről és a ruandai esőerdők gorilláinak nyomon követéséről, csak hogy néhány példát említsünk.
Az Olvasó nem egyszerűen útikönyvet tart a kezében, hanem olyan különleges gyűjteményt, mely a világ szokatlan és varázslatos tájaira kalauzol el bennünket. A bámulatos fényképek kiválóan teljesítik küldetésüket: a Felejthetetlen kalandok a világ legszebb tájain mindenkinek tetszeni fog, aki egy életre szóló ösztönzést vagy úti ötletet keres.
Tartalom
Lovaglás az Okavango-deltában, Botswana - Gleccsertúra, Argentína - A Gibb folyó útját követve, Ausztrália - Canal du Midi, Franciaország - Autóval a 66-os úton, USA - Vonuló rénszarvasok nyomában, Svédország - A Selyemúton, Pekingtől Szamarkandig - A hegyi gorillák ösvényein, Ruanda - Kenuval a Yukon folyón, Kanada - Gaudi munkássága, Spanyolország - Orissa törzsei, India - Nagy vitorlással a tengeren, Olaszország - Utazás a borok szorosaihoz, Új-Zéland - Kajakkal a szigetek között, Bahamák - Vasúton a Copper-kanyonban, Mexikó - Lovas szekéren, Írország - A jegesmedvék birodalma, Kanada - Prága felfedezése, Cseh Köztársaság - Két keréken és vízen, Costa Rica - Patagónia Fjordjai között, Chile - Wordsworth nyomán gyalogosan, Anglia - A transzmongóliai vasút, Moszkvától Pekingig - Őszi színek közt kanyarogva, USA - Úton Mandalayba, Mianmar - Autóval az Uyuni sós síkságon, Bolívia - Az Eastern & Oriental Express, Szingapúrtól Bangkokig - La Ruta Maya, Mexikótól Hondurasig - Camino de Santiago, Spanyolország - A Szaharában, Marokkó - Shackleton útja, Antarktisz"

Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is. Köszönöm!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145917933

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn