Curva Pericolosa - Ernyei Béla

1 500

Ft

Feladás dátuma:

máj 22., 14:09
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Kalandregény

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Magyar Könyvklub által 2003-ban kiadott, 334 oldalas, kitűnő állapotban lévő könyv. Személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás (pl. Foxpost) megoldható.

"Gyönyörű, fiatal lány áll a Hotel Victoria recepciója előtt. Sápadt és elszánt. A 13-as szoba kulcsát kéri. Lefoglaltatta. Csak egy éjszakára. Többre soha nem lesz szüksége. +Ennyi az élet - gondolja. - Legalábbis az ágyban és az ágy körül.". Ennyi, ha félresiklik. De mégis: kiszámíthatatlan kanyarok terelik útjait. A recepciónál egy régi fiú, egy régi szerető - és Viki nem kapja meg a szobakulcsot...
Helyette esélyt kap, utolsó esélyt. Egy hét a világ. Ezalatt kel eldöntenie, érdemes-e tovább élni az életet. Persze nem ezt. Egy másikat. És ezzel kezdetét veszi a végképp csalódott, egy baleset miatt kettétört karriert és számtalan, kendőzetlen őszinteséggel megélt szexuális kapcsolatot, s a magánytól végül mégsem menekítő szerelmet odahagyó terézvárosi lány és a sorsa elől messze futó, félig magyar származású dúsgazdag amerikai fiú gyógyító célú, óvatos, de percről percre gazdagodó kapcsolata. A pikáns erotikus élményekkel és az egymás igazi elfogadására tett komoly - végül sikeres - kísérletekkel tarkított beszámoló egyszerre egy új és tiszta szerelem születését és a régi, eszelős pasizásokkal töltött, zátonyra futott élettől való megszabadulást tárja elénk. De mindig jöhet curva pericolosa, veszélyes kanyar. Csak éppen soha nem ott és soha nem akkor, ahol és amikor várjuk..."

Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is. Köszönöm!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147939276

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn