Budai milliárdosok V. - Világösszeesküvés? - Peter Sheldon

2 500

Ft

Feladás dátuma:

máj 22., 14:56
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Krimi

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Intermix Kiadó által 1999-ben kiadott, 444 oldalas, korának megfelelő állapotban lévő könyv. Személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás (pl. Foxpost) megoldható.

"Teljesen megőrültem, hogy azt hittem, itt az igazság pillanata, s ilyen könyvet mertem írni. Egyik főhősöm, András, a bankár a világ urainak kiválasztottja lesz, míg Niki, a szerelme épp az ő rejtélyes világszervezetük titkait kutatja.
Nem vagyok normális, hogy hősömet Orbán Viktor nyomára engedtem bukkanni és sejtetni engedtem, hogy Németh Miklós sem véletlenül kapta az EBRD-nél alelnöki állását, s hogy valami titok lappang körülöttük.
Esküszöm, elment az esze, hogy megengedtem hősömnek az Európa elképesztő lehallgatását irányító NSA titkosszolgálat sajtóbeli leleplezését. Hagytam, hogy Niki egy világösszeesküvésre gyanakodjon. Andrásnak is választania kell: egy akar-e lenni a világ urai közül vagy a boldogságot, a szerelmet választja?
Kezdem azt hinni, hogy hiányzik egy kerekem, mert én, a szerző is beléptem ebbe a regényvilágba, hogy optimistaként cáfolni próbálja, nincs világösszeesküvés, az élet szép, s mindenki megtalálhatja az élete értelmét.
E kötet nem a rendszer ellen lázít, csak a pénzhajszolás ellen, egy emberközpontúbb világ érdekében emel szót. Hátborzongató tényekkel, sok izgalommal, elgondolkoztatva, szórakoztatva."

Előre is köszönöm ha megtekinti további hirdetéseimet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147940507

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn