Barracuda 945 - Patrick Robinson

2 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 22., 19:26
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Krimi

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Alexandra Kiadó által 2003-ban kiadott, 495 oldalas, korának megfelelő állapotban lévő könyv. személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás (pl. Foxpost) megoldható.

"Egy Hebron palesztin negyedében rendezett vérfürdő során titokzatos körülmények között eltűnik Ray Kerman őrnagy, magas rangú SAS-tiszt. Nem marad semmi nyom, csak Kerman két őrmesterének holtteste, akik az izraeliek tanácsadóiként szolgáltak.
Az elkövetkezendő hónapok során a Hamasz terroristáinak támadássorozata döbbenti meg a brit és az amerikai kormányt. A Nemzetbiztonsági Hivatalnál dolgozó Jimmy Ramshawe hadnagy és Arnold Morgan admirális, az elnök nemzetbiztonsági tanácsadója szembesülnek a ténnyel: a Hamasz támadásai mögött egy katonai zseni áll. Mindketten Kerman őrnagyot sejtik az események hátterében, aki véleményük szerint átállt az ellenség oldalára.
A washingtoni és londoni hírszerzés elsősorban attól tart, hogy a terroristák egy atom-tengeralattjáró birtokába jutnak, amely hatalmas pusztítást okozhat víz alól indítható, nagy hatótávolságú irányított rakétáival. Kerman meggyőzi támogatóit Szíriában, Iránban és Kínában: finanszírozzák e gyilkos terv végrehajtását
Választása az oroszok által épített Barracuda 945 típusú tengeralattjáróra esik. Az Iráni Haditengerészet kapitányával, Ben Badr tábornokkal együttműködve átszelik a Csendes-óceánt, és északra hajóznak. Az alaszkai olajvezetékek ellen intézett támadássorozattal sikerül káoszt okozniuk az Egyesült Államok nyugati partjainál. Miközben a Pentagon látszólag tehetetlenül áll a láthatatlan, óceán mélyén rejtőzködő ellenséggel szemben, Morgan admirális nagyszabású ellentámadást szervez"

Előre is köszönöm ha megtekinti további hirdetéseimet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147946729

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn