Badra szerelme - Egy arab asszony erotikus naplója

2 500

Ft

Feladás dátuma:

máj 22., 10:35
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Kalandregény

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Trívium Kiadó által 2005-ben kiadott, 194 oldalas, kitűnő állapotban lévő könyv. Személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás megoldható.

"Kivételes művet tart kezében az Olvasó.
A megrázó, helyenként szókimondó regénynek már a megjelenése is nagy jelentőséggel bír, hiszen első alkalommal tárul fel előttünk egy mohamedán vallású, negyvenes éveiben járó, kívánatos, érzéki arab nő magánélete. Nyíltan ír a szexualitásról, megtöri az iszlám kultúrkörben a szexet övező hallgatás falát és az azt körülvevő tabukat, mely felér egy politikai tettel.
"Megpróbálom lerombolni azokat a válaszfalakat, amelyek elválasztják az égit a földitől, a testet a lélektől, a misztikust az érzékitől."
Ez az írás tulajdonképpen egy test és egy lélek története. Egy olyan valóságos szerelemé, amely a szív szaván kívül mással nem törődik. Szól egy szenvedélyes, kifinomult szexualitással bíró férfival történt találkozásról és a kettejük között létrejött, végtelenül érzéki szerelmi kapcsolatról.
A könyv igazi erőssége maga a stílusa, amelyben egyszerre van jelen az események nyers leírása és a líraiság, a hagyományos keleti mesélő mód és a modern elbeszélő stílus.
A könyv az erotikus irodalom gyöngyszeme, egy az európaitól sok szempontból eltérő világkép szerint nevelkedett asszony műve, megrázó vallomás szerelemről és gyűlöletről. A könyv természetesen csak írói álnéven jelenhetett meg."

Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is, amik között több erotikus kötet is megtalálható. Köszönöm!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147933879

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn