Babát várunk

2 500

Ft

Feladás dátuma:

máj 3., 09:49

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Életmód, egészség

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

A felelősségteljes családtervezéstől a gyermek születéséig

Lap-Ics Könyvkiadó által 1998-ban kiadott, 224 oldalas, kitűnő állapotban lévő könyv. Személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás (pl. Foxpost) megoldható.

"A várandósság és a kisbaba érkezését megelőző izgatott várakozás fázisainak és teendőinek kalendáriuma ez a könyv. A kismama számos fotó, rajz és ábra révén nyomon követheti benne, hogy milyen változások mennek végbe testében a terhesség során, és hogy miként fejlődik méhében a magzat.
Megtudhatjuk belőle, miként tanácsos élnünk a "másállapotban", hogyan gondoskodjunk magunkról megfelelő étrend, terhestorna, relaxációs gyakorlatok segítségével, hogy testileg és lelkileg egyaránt felkészüljünk a gyermek érkezésére.
Azt is megtudhatjuk, mi zajlik a testünkben, milyen változásokon megyünk keresztül napról napra, s ezáltal hogyan alakul át a külsőnk, és hogyan alakul az érzelmi világunk.
Képet kapunk arról, hogy mi történik testünkben a magzattal, megismerhetjük növekedésének és fejlődésének szakaszait.
Életünk egyéb területeit is befolyásolja a gyermekáldás: ez a könyv előkészít bennünket arra, hogy milyen problémákra számíthatunk az idősebb gyermekhez vagy partnerünkhöz fűződő kapcsolatunkban, és hogyan kell átalakítanunk otthonunkat a kicsi érkezése alkalmából.
Felkészít bennünket arra is, hogy miként kell szembenéznünk és megbirkóznunk olyan esetleges komoly gondokkal, mint a terméketlenség, a vetélés vagy a fogyatékos gyermek.
Apró részletességgel megtudjuk végül, hogy hogyan is zajlik le a vajúdás és a szülés, és hogy mire számíthatunk az első felejthetetlen, de nem felhőtlen napokban, amikor majd ismerkedünk az újszülöttel."

Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is. Köszönöm!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147511128

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn