Az élettelen világ - Time Life Nagyító

2 500

Ft

Feladás dátuma:

ápr 29., 11:16
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Ismeretterjesztő

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Park Könyvkiadó által 2001-ben kiadott 1528 oldalas, kitűnő állapotban lévő könyv. Személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás (pl. Foxpost) megoldható.

"Az élettelen világ című kötete a fizika és kémia rejtelmeibe vezeti be az olvasót. Tisztázza, hogy mivel foglalkoznak az említett tudományágak, majd sorra megismertet az alapvető fogalmakkal. Megtudhatjuk például, hogy mi a hő, a vegyület, az erő, az energia, a fény vagy a szín, milyen halmazállapotok léteznek és hogyan zajlik le egy kémiai reakció.
Részletesen megismerkedhetünk az atom felépítésével, az elemekkel, a periódusos rendszerrel, az áramkör részeivel és típusaival. A kötet világosan és közérthetően fogalmazza meg a fontosabb fizikai és kémiai törvények lényegét, például Newton mozgástörvényeit, egyetemes gravitációs törvényét, az Ohm- vagy a Pascal-törvényt. Híres filozófusokról, kémikusokról és feltalálókról olvashatunk, így a Nobel-díjas Einsteinről, a radioaktivitást kutató Curie-házaspárról vagy a villámhárítót feltaláló Benjamin Franklinról.
A színpompás képekkel és magyarázó ábrákkal gazdagon illusztrált kötet sok érdekességet tartogat. Megtudhatjuk, hogy a pókháló egyes szálai erősebbek az acélnál, hogy létezik műanyagot termelő növény és van olyan állat is - az elektromos angolna -, mely áramot termel. Az olvasottak jobb megértését számos érdekes, önállóan elvégezhető kísérlet segíti.
Az élettelen világ szerteágazó információs anyagával, olvasmányos és közérthető stílusával mindenki számára érdekes és hasznos olvasmány. Az utolsó fejezetek a klasszikus és a modern fizika legfontosabb eredményeit időrendi táblázatban összegzik. A szöveg megértését színpompás képek és ábrák, valamint tömör kislexikon könnyíti meg."

Köszönöm ha megtekinti további hirdetéseimet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147423547

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn