Álarcban - David Morrell

2 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Krimi

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

I.P.C. Könyvek által 1994-ben kiadott, 319 és 303 oldalas, korának megfelelő állapotban lévő könyvek. személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás (pl. Foxpost) megoldható.

"David Morrellt a máig legnagyobb kémregényírónak tartott Robert Ludlum jogos örökösének tekintik. A Rambo-történetek kiötlője akit egyébként az amerikai titkosszolgálatok tiszteletbeli tagjukká választottak ezúttal egy nagyon izgalmas, filmszerűen feszült históriát mesél el egy ügynökről, akit Brendan Buchanannak hívnak, s akinek olykor napjában két-három neve is van; nyolcéves szolgálata során annyi, hogy lassan maga sem tudja, kicsoda is valójában.
Brendan Buchanan kábítószer-kereskedőkkel üzletel, fegyvert szállít Nicaraguába, felderítést végez az Öböl-háború idején Kuvaitban. Minduntalan új néven és személyiséggel lép színre.
Mexikóban tevékenykedik éppen, amikor sorozatos kudarcok érik, súlyosan megsebesül, börtönbe vetik, kínozzák, ám amikor kiszabadul, kálváriája még mindig nem ért véget: megzsarolják, menekülnie kell egy idő után saját főnökeinek bérgyilkosai elől is. Közben pedig egy rejtélyes, aláírás nélküli levelezőlapot kap, amelyet senki más nem érthet, csak ő: egy régi kollégája életveszélybe került, akinek korábban megígérte: csak kérnie kell, akármikor és akárhogyan odamegy és segít. Ez a kolléga az egyik legprofibb ügynöknő.
Buchanan tehát egyszerre menekül, egyszerre nyomoz Juana után, és így bukkan egy szörnyű gyilkosság nyomára, amelyben összefonódik a bűn, a világgazdaság és a politika.
S talán fölösleges is említenünk, hogy David Morrellnek ebből a regényéből is film készült"

Előre is köszönöm ha megtekinti további hirdetéseimet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145794344

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn