A tékozló koldus 1-3. - Riport az egészségügyről - Moldova György

3 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 30., 10:18

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Napjaink, bulvár, politika

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Urbis Könyvkiadó által 2003-ban kiadott, kötetenként 255 oldalas, jó állapotban lévő könyvek, amiket elsősorban egyben szeretném értékesíteni. Személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás (pl. Foxpost) megoldható.

"A tékozló koldus címet viselő riport életem legnagyobb terjedelmű könyve. A több int 900 gépelt oldalt lehetetlen lett volna egyetlen kiadvány fedőlapjai közé bepréselni, ezért három különálló, mégis egységes egészet alkotó kötetben lát napvilágot.

1. A mentők csillaga
Magyarország egyetlen nagy költségvetési üzemként működik, ahol a nullszaldónak akkor is ki kell jönnie, ha a lakosság fele belepusztul..."

2. A foltozott halál
"Az életed hossza leginkább a havi jövedelmedtől függ..."
"Iványi Gábor eddig háttérbe húzódott, hogy jelenlétével ne befolyásolja a beszélgetés menetét, most közelebb lép, meg akarja mutatni a menhelyi hierarchia csúcsát: az átmeneti szállást. Menet közben az udvaron kiáltozásra leszünk figyelmesek: egy részeg férfi vitába bonyolódott az ügyeletesekkel; azt követeli, hogy engedjék be éjszakára a fapadosba. Ittas állapota már önmagában kizárja ebből a lehetőségből, de súlyosbító körülményként, notórius tolvaj hírében is áll. Iványi Gábor közli vele, hogy már nem maradt fekvőhely, menjen az Előd utcai szállásra, ha siet, ott még nyitva találja a kaput. A részeg átkozódva-fenyegetőzve távozik."

3. Járókerettel Európába
... a magyar egészségügyet uraló külföldi cégek már nem vesztegetnek, hanem diktálnak. A döntéseket hozó, kulcspozícióban levő vezetők egy része (?) lényegében fizetett alkalmazottuk vagy a cégbirodalom kültagja... Csak kérem, ne felejtse el, hogy sok, többé-kevésbé rendes ember lelkes, jó vagy legalábbis közepes munkája is ott van a gazemberek mögött. Mi eltartjuk őket, Önök pedig legfeljebb néha egy kicsit korábban halnak meg, mint kéne. Nem nagy ügy az egész... Egy orvos leveléből"

Előre is köszönöm, ha megtekinti további hirdetéseimet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147445158

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn