A szeretet tanítása - New Age - Új Kor

4 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 2., 09:48

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Ezotéria

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

"A világ arca Isten arcának tükörképe"
Édesvíz Kiadó által 1995-ben kiadott New Age - Új Kor sorozat egyik kötete, 164 oldalas, jó állapotban lévő könyv. Személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás (pl. Foxpost) megoldható.

"'A Gyógyítsd meg az elméd az 1993-as év egyik legnagyobb könyvsikere volt az Édesvíz Kiadónál. Szerzője, Lee Jampolsky a lélek- és érzelemtani ismeretek alapjait édesapjától, Gerald G. Jampolskytól sajátította el.
Az olvasó most az apa könyvét tartja kezében. A szeretet tanítása bebizonyítja, hogy a szeretet az ember lényének alapja, istenadta emberi jog, amely képes megváltoztatni életünket, meggyógyítani a betegséget, lecsillapítani a haragot, megteremteni a békét. A szeret által ismerheti meg az ember a világ igazi arcát, amely nem félelemmel, szenvedéssel, elhagyatottsággal kibélelt pokoltornác, ahol valamennyien halálraítéltekként várjuk sorsunk beteljesedését. A világ arca Isten arcának tükörképe, és ezt éppen a szeretet segítségével ismerhetjük fel.
Dr. Gerald G. Jampolsky orvos, tagja az Amerikai Pszichiáterek Szövetségének. Az általa kidolgozott és gyakorolt Attitudinális Gyógyítás központja a kaliforniai Tiburon városában működik. A könyv az itteni történetek közül ismertet néhány megrendítően szép esetet, hogy az olvasó az eleven példák által világosan megértse: a szeretet felszabadít, általa kerülhetünk közel igazi önmagunkhoz."

Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is. Köszönöm!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147488286

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn