A művészet története - E.H. Gombrich

3 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 30., 09:58

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Művészet

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Gondolat Kiadó által 1974-ben kiadott, 522 oldalas, korának megfelelő állapotban lévő könyv. Személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás megoldható.

"A neves bécsi születésű angol művészettörténész ezt a könyvét, mint bevezetőjében olvashatjuk, azoknak a felnőtteknek és fiataloknak szánja, akik "szeretnének eligazodni valamennyire a művészet ismeretlen és elbűvölő tájain", azoknak, akik most fedezik fel maguknak a művészet világát.
A szerző valamennyi európai nyelven megjelentetett és nagy sikert aratott könyvében mindvégig betartja azt az ígéretét, hogy a tudálékos szakzsargont mellőzve, nevek és adatok lexikális túlzsúfolása nélkül igazítja el olvasóit a művészeti korszakok és stílusok világában. Csak olyan művekről szól, amelyeket illusztrációban is bemutathat, az egyes irányzatokra legjellemzőbbet választja ki. A művek magasztalása helyett mindig alkotójuk szándékát, mondanivalóját igyekszik megértetni, s mindig a maguk történeti környezetébe állítva vizsgálja őket. A magas színvonalú, ugyanakkor nagyon olvasmányos és közérthető kézikönyv, melynek magyar nyelvű fordítása a 12-ik bővített angol kiadás alapján készült, bizonyára népszerűvé válik a magyar közönség körében is."

Előre is köszönöm ha megtekinti további hirdetéseimet is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147444613

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn