A gyógyítók - Tyler Cortland

1 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Krimi

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Alexandra Könyvkiadó által 1994-ben kiadott, 370 oldalas, jó állapotban lévő könyv. személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás (pl. Foxpost) megoldható.

"A texasi Chandler Springs büszkeségének számító Chandler Medical Center is Emma Chandler hűbérbirtoka volt, mint bármi más városban. Ő volt az, aki kiválasztotta az adott munkára legalkalmasabb embereket, aki irányította ahelyi politikát, és aki fáradságot nem kímélve mindent megtett, hogy a legjobban menjenek a dolgok. De még ez az erős asszony sem volt képes felfedezni a sebészi maszk és köpeny árnyékában meghúzódó súlyos bűnöket, és a tiltott szenvedélyek burjánzását. A botrány túlnő az intézmény falain, mikor egy gazdag állattenyésztő a felépüléséért küzdő orvosok és csábos, szerencsevadász felesége közötti elkeseredett kötélhúzás középpontjába kerül. A tökéletes nővér munkáját gonosz szándék vezérli.
Az ultramodern kórházi környezetben játszódó orvosi krimi hiteles és izgalmas fordulatokkal teli történet. Az élni akarás drámai küzdelme megdöbbentő és megrázó. A szakszerűség és a kórházi légkör nyújtotta folyamatos izgalom, mely a sebészkés borotvaélén egyensúlyozva bontakozik ki, a titkok és botrányok elbűvölő világába kalauzolja az olvasót."

Előre is köszönöm ha megtekinti további hirdetéseimet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145964709

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn