A csúcson - Michel Houellebecq

6 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 22., 10:39
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Kalandregény

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Magvető Kiadó által 2003-ban kiadott, 346 oldalas, kitűnő állapotban lévő könyv. Személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás (pl. Foxpost) megoldható.

"A szerző a könyvvel és a nyilatkozataival magára haragította az iszlám világot. A csúcson már megjelenése előtt nagy vihart kavart Franciaországban. Főhőse Michel, minisztériumi alkalmazott, aki megtakarított pénzét a thaiföldi szexparadicsomban tékozolja el..."
"Az utaztatással foglalkozó vállalatok célja, hogy meghatározott összeg ellenében meghatározott időre boldoggá tegyék az embereket. Ez lehet könnyű feladat is, bár előfordul, hogy megoldhatatlan, az emberek természetétől, a felajánlott szolgáltatásoktól és más tényezőktől függően. Valérie levette a blúzát és a nadrágját. Lefeküdtem a dupla ágy egyik oldalára. Még szerencse, hogy léteznek a nemi szervek, az élvezet forrásai. Isten, akinek a boldogtalanságunkat köszönhetjük, aki mulandónak, hitványnak és kegyetlennek teremtett bennünket, előre gondoskodott erről a csekély elégtételről is. Hiszen mi lenne az élet, ha időnként nem jutnánk egy kis gyönyörhöz? Állandó küzdelem az egyre merevedő ízületeinkkel és a szuvasodó fogainkkal. És ráadásul milyen végtelenül unalmas az egész! A kollagénrostok megmerevednek, a mikrobák üregeket vájnak a foghúsba. Valérie széttárta a combját."

Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is. Köszönöm!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147933960

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn