50 híres filozófus - Gondolkodók az ókortól napjainkig

4 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 30., 09:46

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Életrajzok

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Alexandra Kiadó által 2004-ben kiadott, 312 oldalas, kitűnő állapotban lévő könyv. Személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás (pl. Foxpost) megoldható.

"Kiadványunk szemléletes áttekintést nyújt az ismeretelmélet, az etika, a történetfilozófia problematikájáról és mindazon kérdésekről, amelyekkel a filozófusok az emberi lét értelmének keresése közben találkoztak: Platóntól és Arisztotelésztől, Buddhától és Konfuciustól, az európai középkor teológiai gondolkodóin keresztül a felvilágosodásig, Kant és Hegel német idealizmusától egészen Marxig és Nietzschéig, a modern nyelv- és tudományfilozófiáig. Az egyes fejezetekben külön keretek emelik ki a hivatkozásokat és a hasznos háttér-információkat. A nagy gondolkodók arcképei mellett szemléletes ábrák segítik a filozófiai eszmék megértésében az Olvasót. A tényoldalakon megtalálhatók a filozófusok életrajzai, a legfontosabb műveik és a hozzájuk kapcsolódó szakirodalmak. Végül egymondatos, frappáns összefoglalások tartalmazzák az egyes életművek lényegét. A könyv végén tárgy- és névmutató segíti az eligazodást."

Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is, amik között megtalálható az "50 híres..." sorozat több kötete is. Köszönöm!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147444378

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn