Whirlpool Mspa Ottoman 6 személy felfújható jacuzzi ingyen szállítás

227 695

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Forma:
Kör

Állapot:
Új

Márka:
Egyéb
Típus:
Jakuzzi

Leírás


még több jacuzzi itt

2021-es Mspa Comfort Ottoman 6 személyes gyógyfürdő Uvc-fertőtlenítő technológiával, intelligens szűrőrendszerrel, antibakteriális, 40 ° C-os gyorsfűtési rendszerrel, gyermekbiztonsági zárral, EASY Plug and Play-technikával, jegesedésgátló rendszerrel, buborék körüli kialakítással, energiatakarékos időzítővel rendelkezik. Okos Szűrés: - Amikor a fürdő készenléti üzemmódban van, a szűrőrendszert 4 óránként 60 percre automatikusan bekapcsolják. Ennek célja annak biztosítása, hogy a víz tiszta legyen, még akkor is, ha a fürdőt nem használják. Rögzítés Elleni Rendszer: - Ha a víz hőmérséklete alacsonyabb, mint 1 ° C (33,8 ° F), a fűtés automatikusan működik, amíg a víz fel nem melegszik 3 ° C-ra (37,4 ° F). Ez segít megelőzni a víz fagyását. A keringési rendszer, a szivattyú és a cső mentésre kerül.

Az Uvc fertőtlenítő több mint 60 betegséget okozó mikroorganizmust és kórokozót képes elpusztítani, miközben a fényen kívül mást nem használ. Az Uvc LED-gyöngyökkel ellátott mini sterilizáló kamrát helyezzük a beépített vezérlődobozba, így az Mspa pezsgőfürdőben minden vízcsepp 7 napos, 24 órás, non-stop védelem alatt áll a fürdőben tartózkodó emberekkel vagy anélkül. Az Uvc LED nem károsítja a bőrt vagy a szemet, mivel teljesen le van zárva a vezérlődoboz belsejében.

Alapkiegészítők tartozékként: 1 x szűrőpatron és alap, felfújó tömlő manométerrel, vízelvezető tömlő adapter, felső fedél csattal, . Az Mspa Hot Tubs összes modelljére 1 év korlátozott garancia van , de garanciás időn úl is folyamatos servizeléssel tudunk dolgozni.

Antibakteriális szövet. A szövet képes baktériumölő komponenseket felszabadítani, amelyek segítenek csökkenteni a baktériumok szaporodásának 99% -át. ISO 22196-2011. Vezetékes Vezérlő: Felhasználóbarát kialakítás, hozzáféréssel az összes kezelőszervhez. PTC Fűtési Technológia: PTC (Pozitív Hőmérsékleti Együttható) technológia minden spa terméken.

-Méretek: 2,04 x 0,70 m

-Vízkapacitás: 930 liter

- Nettó Súly: 24 kg

-Befúvók Száma : 138 légsugár.

-Ülés: 6.

-Víz Fűtése: 1,2 - 1,8 ° C / óra.

-Vezérlő Rendszer: 220 - 240 V / 50 Hz.

-Fűtő: 1500W.

-Masszázs Légfúvó: 600W.

-Szűrőszivattyú: 1325L / óra.

-Önfelfújódó Rendszer

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 121929512

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn