Vadászgörény (szakanyag)

4 800

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szín:
Fekete

Fajta:
Vadászgörény

Életkor:
Újszülött
Ivar:
Egyéb

Leírás

A görényezés rejtelmeiről...

Hiánypótló, (első és mindmáig egyetlen) magyar szakkönyv, kemény fedeles, nívós kiadásban - a vadászgörénnyel, valamint a vele összeszoktatott munkakutyákkal történő vadásztatásról . Könyvet szervesen kiegészíti egy (magyar és angol nyelvű) szakfilm. A könyv 4800Ft; a film 2800Ft.

Ajánlás

"Bizonyos, hogy ez a könyv hiánypótló. Még nem volt a kezemben olyan könyv, amely ilyen részletességgel, speciális tanulmányokon alapuló saját gyakorlati tapasztalatokat foglal össze a faj zoológiai helyéről,genetikájáról,a szaporítás módjairól, majd a nevelésről és a különféle zsákmányállatok vadászatáról." "A jelenlegi magyar köznyelv ismeretében nagyon értékesnek tartom Szerző szép, magyaros stílusát, élvezetes elbeszélő ismeretközlését.Gratulálok a Szerzőnek és Kiadónak egyaránt, kiváló anyaggal színesítették a könyvpiacot."

Prof. Dr. Holdas Sándor

A Magyar Tudományos Akadémia doktora

"A könyv minden részletében kiforrott, precíz és részletekre is kiterjedő munka." "A könyv teljesen magával ragadja olvasóját, le sem lehet tenni. Meggyőződésem, hogy kedvet fog ébreszteni azokban is akik legfeljebb csak mellékesen érdeklődnek a vadászgörény iránt. A könyv nyelvezete magyaros, a szöveg kimondottan olvasmányos gördülékeny, melyet a szakmai részek közé helyezett élményszerű leírások is elősegítenek."

Dr. Lanszki József

tudományos főmunkatárs

Kaposvári Egyetem Állattudományi Kar

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144028369

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás