Új Rowenta TN9440F4 10 az 1-ben akkus hajvágó + szakállvágó

26 699

Ft

Feladás dátuma:

ápr 19., 16:36
Üzleti
Kiszállítás folyamatban

Tulajdonságok

Állapot:
új, bontatlan
Típus:
Egyéb

Leírás

Új, bontatlan!
(Garanciával, 0%-os számlával.)

Ingyenes kiszállítással foxpost automatába itt a Jófogáson keresztül!

Rowenta TN9440F4 10 az 1-ben multifunkciós szőrtelenítő, 0.5mm-17mm állítható vágáshossz, 120 perc üzemidő

Típus: Szőrtelenítő
Mosható: Igen
Akkumulátor üzemidő: 120 min
Hosszúsági fokozat: 32 db
Töltési idő: 90 h
Hajvágási hosszúság: 0,5-17 mm
Szakállvágási lehetőség: Igen
Szakállvágási hosszúság: 0,5-17 mm
Akkumulátor: Igen
Hálózatról üzemeltethető: Nem
Extra funkciók: 100%-ban vízálló, gyorstöltés, titán önélezős rozsdamentes acél pengék, led kijelző

Válasszon magának stílust és alakítsa a külsejét a Rowenta Selectium 10 az 1-ben férfi haj- és szakállvágóval. Ezzel a haj- és szakállvágóval elvégezhet minden haj- és szakállápolást, a stílusos szakállvágástól kezdve egészen a frissen vágott hajig és a testszőrzetét is tökéletesre alakíthatja.

Tulajdonságok:
Használjon egyetlen univerzális haj- és szakállvágót, amellyel gondozhatja a szakállát, levághatja a haját és eltávolíthatja az arcán és testén lévő szőröket, a hozzátartozó eszközök segítségével, abból a célból, hogy mindig remekül nézzen ki - a trendi stílus érdekében, minden körülmények között.
A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, titánbevonatú pengék és a nagy teljesítményű motor garantálják a egyetlen mozdulattal történő tökéletes vágást még a legsűrűbb szakáll esetében is. Az önélező technológia ezen felül hosszan tartó hatékony vágást biztosít.
Speciális penge a haj- és a szakáll vágásához, 0,5 - 17 mm között állítható 32 vágáshosszal, 0,5 mm-es beállítási pontosság mellett. A haj- és szakállvágó 3-17 mm között beállítható, három fésűs toldóelemmel felszerelt.
Szabaduljon meg egyszerűen és biztonságosan a csúnya szőröktől. A forgó pengék rendszere garantálja a hatékony és fájdalommentes orr- és fülszőr vágást.
Használja a 7 mm-es toldóelemet a részletek pontos formázására, a vonalak kirajzolására vagy a bajusz vagy pajesz stylingolására.
A líthium-ionos akkumulátor 120 perc autonóm készülékhasználatot biztosít, ami 2 hónap gond nélküli haj- és szakállvágást jelent a készülék egyetlen feltöltésével, és a készülék ezen kívül gyors, 90 perc alatti feltöltés funkcióval is ellátott. Heti három alkalommal történő 5 perces használat mellett.
Az akkumulátor LED-es töltöttség-jelzője lehetővé teszi az akkumulátor állapotának egyszerű ellenőrzését a gond nélküli használat érdekében.
Wet & Dry vágási technológia a szakállvágó zuhany alatti használatához. A levehető pengék egyszerű tisztítást és jobb higiéniát biztosítanak.
Kompakt dizájn levehető és elmosható pengékkel, ami könnyebb tisztítást és nagyobb higiéniát biztosít. A nagyobb praktikusság érdekében az akkumulátor USB porton át is feltölthető.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147190420

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn