Üdülési jog eladó Harkány Siesta Hotelben

200 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 17., 12:51

Tulajdonságok

Típus:
Belföldi

Leírás

Eladó Harkányban a Siesta Club Hotel-ben 2x1 hetes (8nap/7éjszaka) 1, 5 szobás 4+ 1 fős (pótágyas) apartman, (jól felszerelt konyhával, fürdőszobával) örökös üdülési joga. Az üdülési jog egyszeri kifizetéssel vásárolható meg, amely örökölhető, ára 200 000 Ft/hét.
Mindkét üdülési jog megvétele esetén ajándékba átadjuk az idei 10.25-től 11.01-ig tartó 1 hetes üdülésünket is, mely már ki van fizetve.
Információk:
Igénybe vehető péntektől - péntekig, 1,5 szobás apartman. Az éves üdülési díjat 5 főre összesen évente kell fizetni, melynek díja 98 eFt/hét.
Az apartman 4 személyes+ 1főre pótágyazható. Szolgáltatások a szállodában: lift, étterem, bár, ingyenes wifi és parkolás kert bútorokkal, kerti sütővel, gyerekjátszótérrel.
A Harkány termál gyógy és strandfürdő a szomszédban, fodrász, pékség, üzletek, SPAR szupermarket 100 m-en belül, zöldség- és ruhapiac piac 500 m.
Az üdülő és szobái interneten megnézhetők.
Az üdülési időpontokat, turnusokat minden évben ősszel egy évre közli az SCH szállodalánc. Az időpontok, ha idejében jelzik, módosíthatók, központilag ügyintézőn keresztül E-mailben vagy telefon. Üdülő társak között szabadon ingyen cserélhető vagy eladható, átadható.
Az adásvétel bonyolításához erre rendszeresített nyomtatványunk van, ügyvéd bevonása nem szükséges, mivel nem ingatlan, és adózni sem kell utána. A szálloda láncnak van elővásárlási joga, viszont a szerződés egy példányát el kell juttatni hozzájuk és a szerződés kötéstő számított 1 hónap múlva érvényes az adásvétel. A szállodalánc Soproni és Budapest Sashegyi Szállodáiban is lehet kérni az üdülési időpontokat vagy cserét.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147825880

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn