Sportneer fali kerékpártartó

6 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Takarítson meg helyet bárhol: Nincs rosszabb, mint egy rendetlen garázs, tele kerékpárokkal, amelyek megnehezítik a teret bármi másra is. Vedd vissza az irányítást a helyed felett a Sportneer kerékpáros fali akasztóval, amely lehetővé teszi a kerékpárok rendezett és rendezett tárolását. szervezett módon. Jól működik garázsokban, lakásokban, otthonában és még sok másban.
Teljesen alumíniumötvözet váz: Még akkor is, ha az utazása olyan terjedelmes, mint egy mountain bike vagy cruiser, ezt a kerékpártartót vastag nyakkal és széles rögzítési alappal tervezték, így akár 55,1 font súlyt is elbír. Az alumíniumötvözet emellett tűzálló, vízálló és rozsdaálló, hogy hosszabb ideig tartson.
Karcálló párnázás: Annak érdekében, hogy kerékpárja hibátlan állapotban maradjon, ez az állvány a nyakbölcsőn puha gumi párnával van felszerelve, amely a helyén tartja a kerékpárt, így nem esik le vagy elmozdul.
Állítható Hosszúság És Szélesség: A kerékpár méreteitől függetlenül ez az állvány szükség szerint átméretezhető. Hossza 9,5-14,2 hüvelyk, szélessége 6,1-14,2 hüvelyk, valamint 33°-ban állítható szög. Ez a beltéri kerékpártároló akasztó probléma nélkül illeszkedik a legtöbb szabványos országúti, hegyi és hibrid kerékpárhoz.
Telepítési tippek: Javasoljuk, hogy a kerékpár fali tartót szilárd csapra, gerendára, falazatra vagy betonfalra szerelje. Ne szerelje fel a kerékpárkampókat nem alátámasztott falakra vagy gipszkartonra. Telepítés előtt ellenőrizze a fal típusát, beleértve a vízvezetékeket, áramköröket és egyéb csöveket.
Helyileg Kiskunfélegyháza, futár 2500 ft, foxpost 1500 ft.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146720971

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn