Seiko Prospex Save The Ocean Limited SPB385 GMT férfi karóra

600 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 25., 21:01

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Szín:
világos

Típus:
acél, automata szerkezet, mechanikus automata szerkezet
Márka:
Seiko

Leírás

Eladóvá vált a Seiko Prospex SPB385 GMT férfi karórám, dobozában, papírjaival, magyarországi jótállással.

Röviden: zafír üveg, nemesacél tok, GMT, 20ATM, 6R54 mechanikus automata szerkezet, 70 óra járástartalék, dátum kijelzés, Save The Ocean és Seiko Watchmaking 110th Anniversary limitált kiadás - gyakorlatilag a Prospex modellek egyik csúcsáról van szó.

Hétvégén napközben, vagy hétközben estefelé Kecskeméten belül házhoz viszem, illetve hétközben 0900 - 1600 között Budapesten belül a Jászai Mari tér közelében át tudom adni, a postázást az értékre való tekintettel nem erőltetném.

2023-ban éppen 110 éve annak, hogy elkészült a Seiko és egyben Japán első karórája, a legendás Laurel. Erre az évfordulóra készült az SPB385J1 is, mindössze 4000 darabban, különleges színösszeállításban és megjelenéssel. A gleccserkék számlappal szép kontrasztot alkot a kék GMT mutató és felirat, és egy kis játékot is elrejtettek a tervezői a stílusában, a másodpercmutató végén a kis pötty a többi modellel ellentétben itt nem piros, hanem kék, jelezve ezzel is a különleges voltát. A limitált kiadáshoz tartozik még egy plusz szövet szíj is, amelynek különlegessége a tradicionális Seichu szövése, és az a nem elhanyagolható tény, hogy az anyagának készítéséhez a tengerekből összegyűjtött műanyag palackokat használtak fel, segítve ezzel is a Seiko egyik vállalását, az óceánok világának megismerését és ha lehet, megmentését. Az új 6R54 kaliber a Seiko 6R szerkezeteinek sorát bővíti, és a legendás megbízhatósága mellett két fontos, a mindennapokban is használható jellemzője van. A legfontosabb a GMT komplikáció, amely most mutatkozik be a 6R kaliber családban, és utat nyit a további érdekesebbnél érdekesebb GMT modell megjelenése előtt.A plusz mutató a jellegzetes formájával diszkréten jelenik meg a számlapon, mégis hangsúlyos többletet ad ahhoz, és a színeivel további lehetőség nyílik a design akár elegánsabbá, akár sportosabbá tételére.Az új 6R54 kaliber másik fontos tulajdonsága a 72 órányi járástartaléka, amely a plusz komplikáció fényében még nagyobb jelentőségű, és a mindennapokban akár három napra is engedi pihentetni az órát anélkül, hogy azt újra be kellene állítani.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147349368

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn