Rotel RSP-1066 surround előerősítő processzor

40 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 26., 13:45
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
erősítő

Márka:
Egyéb

Leírás

Rotel RSP-1066 surround előerősítő processzor
termékleírás
Az RSP-1066 térhatású hangprocesszor/előerősítő akárcsak a 10-es sorozat összes komponense a rugalmasságot, a kiváló teljesítményt és az egyszerű kezelést egyesíti.

Az RSP-1066 rendkívüli rugalmassága a bemenetekkel és kimenetekkel kezdődik, hogy könnyedén alkalmazkodjon a legigényesebb rendszerkonfigurációkhoz. Legfeljebb nyolc forrást csatlakoztathat, ezek közül öt videó alapú, valamint CD-lejátszót, külső tunert és egy analóg magnót. Ezen kívül öt hozzárendelhető digitális audiobemenet található, 3 koaxiális és 2 optikai. A hétcsatornás Multi bemenet pedig az RSP-1066-ot a future-format görbe előtt tartja.

A megtekintés élvezetének növelése érdekében az RSP-1066 bemenetekkel és kapcsolókkal rendelkezik kompozit, S-video és komponens videó forrásokhoz. Az egyéni azonosító funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az előlapi kijelzőt úgy programozzák, hogy az összes A/V bemenetnél megjelenjen a kiválasztott összetevő neve. A Crystal Semiconductor fejlett mikroprocesszorai kezelik a Dolby Digital (dinamikatartomány-beállításokkal kiegészített), dts és Dolby Pro Logic II dekódolást. Az RSP-1066 emellett automatikusan felismeri és dekódolja a dts Es, a dts Es Discrete, a Hdcd és az MP3 kódolású hangot. A dts Neo:6 mód is rendelkezésre áll a mozi hangzásához és zenéjéhez. Hat másik DSP mód (Music 1-5 CH Stereo és 7 CH Stereo) egészíti ki a hagyományos kétcsatornás sztereó működést, hogy az RSP-1066 minden forrásnál jobban megfeleljen.

Az állítható mélysugárzó keresztváltó (40120 Hz, 20 Hz-es lépésekben és kikapcsolva) lehetővé teszi az RSP-1066 hangsugárzóinak tökéletes hangolását. Az on the fly középső, a térhangzás és a mélysugárzó szintbeállításai pedig azt jelentik, hogy az RSP-1066 reakcióját is beállíthatja, hogy tökéletesen megfeleljen az Ön igényeinek.

Az RSP-1066 két további előerősítő kimenettel büszkélkedhet, amelyek megfelelő erősítéssel egy további hangszórópárt táplálnak. Ez a házimozi-rajongók, különösen a nagyobb helyiségekkel rendelkezők számára biztosítja a legújabb surround formátumok térbeli előnyeit. A befektetés teljes védelme érdekében ez a fejlett processzor a frissíthető szoftver előnyeit is élvezi. Az esetleges zavarok elkerülése érdekében egy feldolgozási módot kapcsolhat egy adott bemenethez, így például a CD kiválasztása automatikusan kétcsatornás műveletet indít el, míg a DVD alapértelmezett beállításként a Dolby Digitalt hívja elő.

Az RSP-1066 könnyen integrálható a legfejlettebb, egyedi tervezésű rendszerekbe. Van egy RS232 számítógépes interfész, 12 voltos trigger kimenetek és külön be-/kikapcsoló távirányító parancskódok. A több forrás/több zóna üzemmód lehetővé teszi a távoli zóna hangerejének beállítását az RSP-1066 előlapjáról. A teljesen programozható univerzális távirányítóval könnyedén kezelheti az RSP-1066-ot és akár kilenc másik alkatrészt is.

Végre hagytuk azt, amit egyesek a Rotel legszembetűnőbb pontjának tartanak: a hangminőséget. Ha valami megkülönbözteti az RSP-1066-ot egykori versenytársától, az az alkatrészek kiválasztásánál, az áramkör-tervezésnél, különös tekintettel a tápellátásra, valamint a kiterjedt hallgatási tesztekre vonatkozó igényes gondosság. Az eredmény egyértelmű, hallható fölény.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148023852

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn