Pétisó 27% N + 7% CaO + 5% Mgo 700 kg BB zsák

102 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Típus:
műtrágya

Leírás

A Pétisó egy nagykalcium- és magnéziumoxid tartalmú trágya, amely 27% nitrogént, 7% kalcium-oxidot és 5% magnézium-oxidot tartalmaz. A termék súlya 700 kg, és nagy bálában kerül forgalomba, amelyet könnyen szállíthatunk és tárolhatunk. A cikkszám a termék azonosítására szolgál, és segít a vásárlóknak azonosítani és rendelni a Pétisót. A termék hatékonyan segíti a növények fejlődését, mivel a nagy nitrát-tartalmának köszönhetően elősegíti a gyors növekedést és a megfelelő tápanyagellátást. A kalcium és magnézium-oxid segít javítani a növények szövetszerkezetét és a gyökérfejlődést, ami erőteljes és egészséges növekedést eredményez. A Pétisó ideális választás a kertészetek és mezőgazdasági területek számára, akik hatékonyan szeretnék táplálni növényeiket és a termésük minőségét javítani.
Bruttó 16500-FT/Mázsa
Az Európai Parlament És A Tanács (EU) 2019/1148 Rendelete I. számú mellékletében felsorolt korlátozott robbanóanyag-prekurzor! Ammónium-nitrát (CAS-szám 6484-52-2). A rendelet 5 cikk (1) bekezdése szerint a korlátozott robbanóanyag-prekurzorok nem bocsáthatók lakossági személyek rendelkezésére, lakossági személyek ezeket nem hozhatják be, nem birtokolhatják és nem használhatják fel!

A Genezis Pétisó nitrogénjében azonos arányban van jelen a lassabban ható ammónium-nitrogén és a gyors hatást biztosító nitrát-nitrogén, ezért alap- és fejtrágyaként minden talajtípusra és növényi kultúrára egyaránt alkalmazható. Dolomittartalma révén a savanyú talajok kiváló műtrágyája.
Kamionos tételre egyedi ajánlatot készíünk..

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144408825

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn