Oxyled zenére működő lámpa

6 999

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 4., 15:16

Leírás

Tökéletes ajándék gyerekeknek és felnőtteknek. Különféle forgatókönyvekben használható, mint például családi bulik, irodai pihenés, baba éjszakai fények, romantikus vacsorák stb. Nemcsak meleg és pihentető lefekvésidőt teremt a gyerekeknek, hogy elaludjanak, hanem romantikus légkört is teremt, amely sok mókával tölti meg a bulit.
Egyedi UFO-forma Világítsd meg gyermekeidet, és világítsd meg űrkalandjukat az egyedülálló UFO-formával. A csillogó csillagok és felhők dinamikusan kivetülnek a mennyezetre vagy a falra, több színt kombinálva különböző atmoszférát teremtve. Igényeinek megfelelően kiválaszthatja, hogy melyik módot szeretné megjeleníteni.
Bluetooth hangszóró és USB-port Csak csatlakoztassa a Bluetooth-t a zene lejátszásához, és élvezze kedvenc zenéit a kikapcsolódáshoz. Meditáljon és nézze meg a csillagos eget a szobájában a galaxy éjszakai fényvetítőn keresztül, amely megnyugtató és romantikus légkört teremt, hogy még szórakoztatóbbá tegye a következő randevút
Időzítő funkció és távirányító: az éjszakai lámpa időzítő funkcióval rendelkezik, így nem kell manuálisan kikapcsolnia. Az automatikus munkaidőt igény szerint 1H-ra vagy 2H-ra állíthatja. A távirányítónak köszönhetően minden funkciót átkapcsolhat, beleértve a fény módot, a zenét, a hangerőt, a fényerőt és az idő beállítását.
Állítható fényerő és sebesség: van egy speciális üzemmód, az úgynevezett légzési fény. Légzési fény módban a világítás fokozatosan világosabbá válhat, majd fokozatosan elhalványulhat. Nem csak a fényerőt, hanem a sebességet is beállíthatja. (Megjegyzés: normális, hogy zaj hallható, amikor a kivetítő forog.)
Helyileg Kiskunfélegyháza, futár 2500 ft, foxpost 1500 ft.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146830459

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn