Manfrotto 290 xtra fotóállvány 496RC2 gömbfejjel

50 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 3., 15:13
Szállítással is kérheted

Leírás

Eladó egy újszerű állapotú, kb. 2-szer használt, Manfrotto 290 xtra állvány 496RC2 gömbfejjel. A szett ára: 50.000 Ft (tripod, gömbfej, táska) Helyileg Kecskeméten van az állvány, futárral csak előre utalás után küldöm, a futárköltség a vevőt terheli (+2.000 Ft).

290 xtra alu 3 szekciós állvány
4 láb pozíció
Szikla szilárd alumínium lábzárak
Új lábmarkolat a biztos fogásért
Speciális válltáska mely a könnyebbé teszi a szállítást
A 290 Xtra a legnagyobb tripod a 290 kollekcióban, 3 szekciós alumínium lábai és speciálisan kialakított válla megnövelik a stabilitást, teljesítményt és az élettartamot. Az alumínium zárak állítható erősségűek. A tripod egyik legfontosabb jellemzője a 4 pozícióban állítható lábak, melyek segítségével kreatívabb felvételeket készíthet. Gyorsan állítható középoszlopa megnöveli a tripod rugalmasságát, valamint kiterjeszti a munkamagasságát. A kényelmes fogásról az újratervezett lábmarkolat gondoskodik. A tripodhoz válltáska tartozik, biztosítva a könnyű és kényelmes szállítást.

496 gömbfej RC2 cseretalppal
A körkörös mozgása és gyorscsere rendszere gyors komponálást tesz lehetővé. A hordozható, mégis erőteljes gömbfejet kereső fotósok számára a 496 center gömbfej sima és pontos kamera pozicionálását teszi lehetővé. A 496-as gömbfej ideális mindenki számára, aki gyors és megbízható megoldást keres a precíz komponáláshoz. Ez az állványfej rendkívül ellenálló, könnyű alumíniumból készült, így egyrészről könnyen hordozható és mégis elég erőteljes ahhoz, hogy 10kg terhet is elbírjon.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147517985

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn