Loop Midnight Sapphire füldugók zajcsökkentéshez

7 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 22., 16:38
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Gyógyászati segédeszközök

Leírás

Zajcsökkentés A Loop füldugók nagy hanghatásu zajcsökkentő füldugók, amelyek gondoskodnak arról, hogy továbbra is mindent halljon, csak egy kicsit kevésbé hangosan. Zajcsökkentési besorolásuk (SNR) 18 decibel, és 4 stílusos színben kaphatók.
Stílusos Kényelem Ezek a zajszűrő füldugók 4 különböző méretben kaphatók, így mindig megtalálhatja a tökéletes illeszkedést. A Loop ikonikus kerek formája tökéletesen illeszkedik a fülébe, így divatos kiegészítővé válik, amely védi hallását.
Multi-Purpose - Loop nagy hűségű füldugók, amelyek megőrzik a hangminőséget, de elkerülik a zajszennyezést. Megvédik hallását koncertek, fesztiválok, élő események vagy motorozás közben. Ezenkívül rendkívül alkalmasak olyan emberek számára, akiket könnyen kivált a zaj (zajérzékenység, zenészek, szülők stb.).
Könnyen Használható Ezeket a füldugókat könnyű behelyezni, és megfelelő viselet esetén nem állnak ki a füléből. 4 méretben , ha fáj a füled, akkor a legjobb, ha kisebb méretet veszel. Ha a füldugók nem csökkentik kellőképpen a hangot, vagy kiesnek, célszerű nagyobb méretben felpróbálni.
A Dobozban - Környezetbarát csomagolásunkban 1 darab Loop Experience füldugó, 4 méretű puha szilikon füldugó (XS-L) és 1 praktikus hordtáska található. A füldugók nemcsak stílusos fém megjelenésűek, hanem tartósak és hosszú élettartamúak is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147943210

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn