Kiwisun Bio Szolárium stúdió Baja

Ár nélkül

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Kiwisun Bio Szolárium Baja Eladó!

A bajai Kiwisun Bio Szolárium Stúdió 14 év működését követően keresi új tulajdonosát. Ritka lehetőség Neked, ha kilépnél az alkalmazotti viszonyból és vállalkoznál, ha váltanál, vagy kiegészítenéd a vállalkozásod további sikerekkel.
Különleges, alkalmi lehetőség, mert egy jól bejáratott vállalkozás átvétele nem minden napi esélyt kínál a napi bevétel szerzésre. 14. éve épülő törzsvendégkör és a franchise koncepció garantálja a piaci versenyelőnyt, a folyamatos innovációt és a brandet. A márkahű és minőségorientált vendégeink pedig mára olyan szinten gyarapodtak széles körben, hogy minden korosztályra kiterjedő szolgáltatást tudunk nyújtani, amit a Bio Szolárium koncepciónak köszönhetünk. Mit jelent ez? Kellemes környezetben, azonos színvonalon kínáljuk a szoláriumozás élményét, mindezt felhasználóbarát módon, szlogenünk:
Itt nem égsz, barnulsz
A vállalkozás eladó, minden berendezésével, a beszállítói szerződésekkel együtt.
Legyél végre a magad ura és szerezd meg a biztos megélhetés lehetőségét!
A Kiwisun franchise fejleszt és terjeszkedik. A bajai Kiwisun Bio szolárium stúdióval élvezheted a területi lefedettséget, a brand erős, így a konkurencia harc elhanyagolható.
A Kiwisun koncepció: sajátmárkás géppark, saját fejlesztésű csövek, sajátmárkás termékek, kozmetikumok, lakás illatosítók stb.
2020 óta bevezettük az online időpontfoglaló rendszert, ami még több kényelmet és biztonságot adott vendégeinknek, ezért azóta is működik.

A szolárium stúdió több mint 2400 törzsvendéget és további 700-800 alkalmi vendéget szolgál ki, amely napi szinten növekszik.
Az üzlet berendezése modern és ápolt, rendszeres tisztasági festést végzünk rajta.
Jelenleg 4db fekvő mély-és gyorsbarnító és 2db álló infra, mély- és gyorsbarnító szolárium gép kényezteti a lelkes közönséget. A teljes géppark a franchise előírások betartásával folyamatos üzemórás szervízelésben részesül, amelyeket szerviz könyveinkben vezetünk.

Az üzlet alkalmas családi vállalkozásra, hölgyeknek valamit uraknak, akik kiszakadnának a multik világából és szabadságra vágynak, vagy anyukáknak, akik heti 10 óra munkával problémamentesen felügyelhetik a betanított dolgozók munkáját!
A hosszú távra bérbe vett üzlethelyiség további gépekkel vagy más szolgáltatás bővítésére alkalmas (mint körmös vagy masszőr!)
A kozmetika ipar jól megtérülő biztos befektetés, amennyiben gépek dolgoznak nekünk.
Részletfizetésre van konstrukció!

Fontos: az ingatlan, mint üzlethelyiség cégünk saját tulajdona, amely bérleményként üzemelne. Tudnod kell, hogy Baja belterületén az egyik legjobb fekvésű üzlethelyiség, amely a négy sávos főútvonal mellett helyezkedik el.
A Déri üzletház egy patinás épület, amely magára vonja a figyelmet, 1996 óta áll, folyamatos korszerűsítésen megy keresztül. A környezetében nagy az autós és gyalogos forgalom, szemben a Déry kert és a volt Központi fiú iskola épülete, amelyben most a Kormányablak működik, valamint a Barátok temploma együtt mind Baja belvárosának műemlék jellegű és örökös elhelyezkedésű építményei. Ezért a jövőben is mindig fejlesztési területnek fognak számítani, ami a mi esetünkben pedig nem üzleti kockázatként, hanem potenciális lehetőségként jelentkezik.

Rövid távon megtérülő üzleti lehetőséget, befektetést kínálunk. Amennyiben el tudod képzelni magadnak ezt a lehetőséget, mint vállalkozó vagy akár mint befektető, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és minden részletre kiterjedően választ kapsz kérdéseidre. Miért eladó a vállalkozás, mi az eladási ára, mi ennek az értéke és valójában mit vásárolsz.

Köszönöm a figyelmet!

Szerletics Tamás
tulajdonos, üzemeltető
Vitagrande Kft.
00 36 30 383 7677

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141890414

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 46 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn