Immergas Eolo Star 24 kw turbó kombi gázkazán

264 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Teljesítmény:
21-30 kW

Állapot:
Új

Márka:
Immergas
Típus:
Kombi kazán

Leírás

Eladó költözés miatt egy vadonatúj 24 kw turbó kombi gázkazán!

Szállítás megoldható az ország egész területén kizárólag utánvéttel 5.000 Ft


Az Eolo Star 24 kW fali gázkazán 23,8 kW teljesítménnyel képes fűtési és átfolyós rendszerben használati melegvizet előállítani. Kompakt méretének (mélysége csak 24cm!) és új, elegáns megjelenésének köszönhetően szinte bárhová fölszerelhető. Az Eolo Star 24 kW kazán új, elektronikus modulációs panellel rendelkezik, digitális kezelőfelülettel. A készülék a digitális távszabályozóval (DRC) is együttműködik.
Az automatikus by-pass része a készülék alapfelszerelésének és lehetővé teszi a kazán használatát bármely fűtési rendszerben.

Bitermikus Hőcserélő

A bitermikus hőcserélőnek köszönhetően a készülék gyorsan képes rendelkezésére bocsátani a kívánt hőmérsékletű használati melegvizet.

Programozható Lángmoduláció

Az elektronikus lángmoduláció folyamatos energia megtakarítás és emelt szintű komfort biztosítása mellett képes a fűtővíz, valamint a használati melegvíz hőmérsékletének megfelelő szabályozására. A maximális teljesítmény elérése akár tíz perc időtartamra is elnyújtható, ezáltal csökkentve a ki-bekapcsolások számát, növelve a hőcserélő élettartamát.

Új Digitális Kezelőfelület

A digitális kezelőfelület biztosítja a készülék könnyű kezelhetőségét. A nyomógombokkal pontosan beállítható a hőmérséklet, illetve az egyéb paraméterek. A kijelző ábrák és kódok segítségével tájékoztat az aktuális üzemmódról és az esetleges hibákról.

Emelt Szintű Komfort A DRC Alkalmazásával

A DRC távvezérlő alkalmazása esetén a kazán minden változtatható paramétere a távvezérlővel módosítható. A működés jellemzői, illetve az esetleges hibaüzenetek a távvezérlő kijelzőjéről leolvashatók. Távvezérlő csatlakoztatása esetén a kazán elektronikus lángmodulációja nem a kazánvíz hőmérsékletének, hanem a helyiség hőmérsékletének függvényében működik, mely magasabb komfortot biztosít.

Automatikus BY-PASS

Az automatikus by-pass része a készülék alapfelszerelésének, és lehetővé teszi a kazán használatát termosztatikus szeleppel felszerelt radiátoros rendszer esetén is.

IPX5D Elektromos Védettség

Magas páratartalmú és fröccsenő vizes környezetben is biztosítja a készülék biztonságos működését

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142210898

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn