Hoover HF910P 011 Vezeték Nélküli Álló Porszívó

75 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 13., 11:48
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Teljesítmény:
1000 W alatt

Állapot:
Újszerű

Szín:
Többszínű

Márka:
Hoover

Típus:
Kézi porszívó

Leírás

Kihasználatlanság miatt eladó! Új ára 140.000ft volt.

HF9 Anti-Twist(TM) Technológiával
A Hoover HF9 vezeték nélküli porszívót úgy terveztük, hogy hosszan tartó, optimalizált teljesítményt nyújtson az egész otthon tisztításához: 30 perc üzemidő egyetlen akkumulátorral keménypadló és szőnyeg üzemmódban a motorizált szívófejjel - akár 100 négyzetméteres tér tökéletes tisztításához. A szívófej forgókeféje az új Anti-Twist(TM) technológiával rendelkezik, amely radikálisan csökkenti a haj- és szőrszál feltekeredést, így a karbantartás roppant egyszerű és a problémamentes. Emellett a kiváló minőség hangúlyozása végett a készülékre 5 év garanciát vállalunk. A további részletekért megtalálod alább.

Egyszerű Kioldás
Nem kell többé hajolgatni! A szívófej egyszerűen, egy pedál lenyomásával eltávolítható, így a magasan fekvő felületek is gyorsan megtisztíthatók a szívócső segítségével.

Park&GO
Fel kell venned a telefont porszívózás közben? Nem gond! A HF9 átmenetileg függőleges helyzetben parkolható kemény padlón. Ha azonban a porszívót felügyelet nélkül hagynád, akkor azt a fali konzolon kell tárolni.

Kiegészítők
A HF9 tartozéka a 2 az 1-ben portalanító és kárpittisztító, amely ideális a kemény felületek és kárpitozott bútorok tisztítására, valamint a réstisztító a nehezen elérhető vagy szűk helyekhez.

Egyszerű Kezelhetőség
A Hoover HF9 akkus porszívó prémium LED kijelzővel és intuitív vezérlőpanellel rendelkezik, hogy minden, amire szüksége van, kéznél legyen: a szívóerő- és mód beállítások és az üzemidő a kijelzőn elérhető. Könnyedén szabályozhatja a forgókefe sebességét, csak válasszon a beállítások közül: keménypadló, szőnyeg üzemmód, vagy extra teljesítményért kapcsoljon át turbó üzemmódba.

Elülső Világítás
A pornak és a szennyeződésnek nincs esélye a HF9 ellen. A szívófejen található 2 LED lámpa biztosítják a maximális láthatóságot, lehetővé téve a megbújó por észlelését, például az ágy vagy a kanapék alatt. A szívófejen található ütköző egyúttal védi a bútorokat a karcolástól.

Gyors Töltés
Töltse fel teljesen mindössze 3,5 óra alatt. A töltéshez egyszerűen csatlakoztassa a töltőt az akkumulátorhoz. Alternatív megoldásként eltávolíthatja az akkumulátort, és bármilyen konnektorhoz csatlakoztathatja a kényelmes töltés érdekében. Az erős 4000mAh akkumulátor LED-kijelzővel is rendelkezik, amely mutatja a töltés százalékot.

HON Applikáció
A hOn App segítségével regisztrálhatod porszívódat, és olyan extra tartalmakat érhetsz el, mint például a gyors útmutató, a karbantartási és információs figyelmeztetések, a hibaelhárítás és a tippek. A regisztrációt a vásárlást követő 30 napon belül kell elvégezni.

Optimalizált Teljesítmény És Üzemidő
A hatékony energia-kihasználásnak és az erőteljes szénkefe nélküli motorjának köszönhetően tökéletes egyensúlyt teremt a súly és a kiemelkedő szívóerő között, valamint 30 perces üzemidőt biztosít keménypadló és szőnyeg üzemmódban, a fő motorizált szívófejjel - akár egy 100 négyzetméteres tér tisztításáho - a szívóerő csökkenése nélkül (az EN 60312-1 szabvány 5.7. és 5.9. pontja szerint)

Anti-Twist(TM) Technológia
A HF9 exkluzív Anti-Twist(TM) technológiával rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a haj- és szőrszálak és a háziállatok szőrszálai a kefe körül gabalyodjanak és tekeredjenek a porszívózás során. Ha mégis hozzá kell férnie a fogókeféhez, bármikor egyszerűen megteheti - a szívófej fedele egyszerűen nyílik, mint egy ablak, így a karbantartás gyors és egyszerű.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147033606

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn