Grundfos önfelszívó szivattyú eladó

75 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
öntözés

Leírás

Eladó Grundfos önfelszívó szivattyú MQ 3-45 A-O-A-Bvbp
Kevest használt .
Leírás :
A Grundfos MQ 3-45 egy komplett rendszer, melybe minden bele lett építve. Szivattyú meghajtó motorral, légüsttel, nyomás és áramlásérzékelóvel, visszacsapó szeleppel. A gyári beépített vezérlóegység automatikusan elindítja vízvételezés esetén, illetve leállítja azt ha megszűnik a vízelvétel. Továbbá az elektronikus panelbe épített szárazon futás elleni védelem gondoskodik a szivattyú leállításáról ha nem áll rendelkezésre víz.

A Grundfos mq 3-45 beépítése a kompakt kialakításnak köszönhetóen nem igényel nagy helyet és gyorsan, egyszerűen beépíthetó. A szivattyú körül nem szükséges hatalmas szabad tér.
Az MQ 3-45 szivattyú automata rendelkezik ki/bekapcsoló gombbal és egy jelzólámpákkal felszerelt felhasználóbarát kezelópanellel. A jelzófények a szivattyú mindenkori üzemállapotát mutatják.

A Grundfos MQ sorozatú szivattyú önfelszívó ezért képes a víz felszívására akkor is, ha a szivattyú 8 méter mélyról kell, hogy felszívja a vizet. Ehhez körülbelül 5 perc szükséges, és nagyon fontos, hogy a szivattyú fel legyen töltve vízzel. Tehát maga a szivattyú ház. Ez a képessége a grundfos mq 3-45-nek jelentósen lerövidíti a beüzemelés idejét. A telepítést tehát Ön is egyszerűen kényelmesen elvégezheti. A beépített elektronika véd túlmelegedés ellen, szárazonfutás ellen, beragadás ellen. A motor ilyen esetben automatikusan leáll ami a leégés ellen nagyon hasznos, és fontos.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146238508

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn