Giant Reign E+0 Pro L

1 750 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Váztípus:
Unisex

Állapot:
újszerű

Szín:
zöld

Méret:
L

Típus:
E-bike, Enduro, DH
Márka:
Giant

Leírás

Eladó gyönyörű állapotú csúcskategóriás ebike! 500km-el,extra khasima bevonatú dropperrel. 2022 évvégén magyarországon márkakereskedésből vásárolt.

A Giant bemutatja az új Reign E+-t hatalmas 750 Wh-s akkumulátorral, MX (29"/27,5") kerekekkel, rengeteg utazási lehetőséggel, valamint új kijelzőkkel és távirányítókkal. A tajvani márka nagy feltűnést keltett az emtb világában, és nemcsak egy átdolgozott keretplatformot mutatott be, hanem a vadonatúj Syncdrive Pro meghajtót is, amely a Yamaha motorok legújabb generációján alapul.
A Giant népszerű Maestro felfüggesztési rendszere 160 mm-es mozgást generál, és 170 mm-es villával kombinálják. Az áttervezett keretkészlet új geometriával rendelkezik, rövidebb hátul és hosszabb a kinyúlása elől. A nyeregvázcsövet lerövidítették, a kormányt megemelték. Az új flip chip funkció lehetővé teszi a váz geometriájának beállítását a vezetési stílushoz és a terephez. A Giant a 29"-os hátsó kereket egy kisebb, 27,5"-os kerékre cserélte, vegyes kerékméretretet létrehozva. Ezeknek eredményeként a kerékpárral könnyedén az ösvényen marad a durva ereszkedések közben, a technikás emelkedőkön pedig verejtékezés nélkül haladhat felfelé. A nagy 156 kg-os megengedett összterhelés változatlan maradt, így a Reign E+ nagyszerű választás a nagy tömegű kerékpárosok számára.
A Syncdrive Pro motor legújabb generációja lényegesen kompaktabb és könnyebb, mint elődje, és 85 Nm-es csúcsnyomatékkal rendelkezik. Az új motor a, legújabb Reign E+ kompakt, új motorja lényegesen nagyobb hasmagasságot biztosít a kerékpárnak mint az elődje. Az öt támogatási szint közül a legerősebb a Syncdrive Pro-nál körülbelül négyszerese (400%) annak, amit a kerékpáros beletesz. Számos érzékelőt használ, amelyek figyelembe veszik az emelkedés gradiensét is, a dinamikus és progresszív Smartassist Mode okosan igazítja a támogatás szintjét a vezetési, kerékpározási helyzethez, a terepviszonyokhoz.
Az új Reign közvetlenül az aluminiumötvözet felső csőbe integrálja a Ridecontrol Go egységet, ahol LED-eken keresztül minden információt megad az aktuális támogatási szintről és a töltöttségi állapotról. A markolat végébe integrált minimalista Ridecontrol Ergo 3 kormánytávirányító elegáns és diszkrét kormány kialakítását teszi lehetővé. A három gomb funkciói az alkalmazáson keresztül ( Giant Ridecontrol App ) egyedileg hozzárendelhetők. Ezenkívül a távirányító bármelyik markolathoz rögzíthető (bal/jobb)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146154215

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn