Forgó székek újak többféle

19 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Egyéb

Típus:
forgószék

Leírás

Ár darabonként értendő.
Újak.
Fekete-fehér:
Ezek a divatos forgó étkezőszékek modern stílusukkal otthona nagyszerű kiegészítői lesznek. Ezek a forgószékek puha tapintású műbőr kárpitot kaptak, így optimális kényelmet nyújtják. A fekete krómozott acélváz nagy szilárdságot biztosít. A gázemelő mechanizmusnak köszönhetően az étkezőszékek magassága állítható, így tökéletes kiegészítői lehetnek ebédlőjének. Emellett a szék 360 fokban elforgatható, így igen rugalmas, a mellékelt görgőknek köszönhetően pedig könnyen mozgatható.Szín: fekete és fehér Anyaga: krómozott acél, műbőr (10% pamut, 60% poliuretán, 30% poliészter)Mérete: 46 x 44 x (67,5-79) cm (Szé x Mé x Ma)Ülőfelület mélysége: 38,5 cm Háttámla magassága: 30,5 cm360 fokban forgatható Görgőkkel rendelkezik Gázemelő mechanizmussal
Bársony:
Puha bársony kárpitja és párnázott ülőpárna kényelmesebbé teszi a munkaidőt. A fém váz gördülő görgőkkel és ergonomikus forgatható üléssel van felszerelve, amely az íróasztal magasságához igazodik.
Sárga:
Az irodai szék ülőrészét és háttámláját természetes anyagokból készült szövet borítja, mely légáteresztő, bőrbarát és környezetbarát. A szék belseje vastag habbal van kitöltve, amely hosszan tartó használat után nem deformálódik.
Ergonomikus kialakítás - A háttámla ergonomikus kialakítása támasztja a derék és a gerincoszlopot, és megelőzheti a hátfájást. Ha sokáig ül, nem fog kényelmetlenül érezni magát. A 115°-os billenő funkcióval pihenhet, ha fáradtnak érzi magát a munkahelyén.
Kiváló minőség - A gázrugó és a munkaszék egyéb részei megfeleltek a Bifma és az Sgs tanúsítványnak. Az ergonomikus irodai szék 120 kg terhelést képes elviselni. A poliuretán (PU) bevonattal ellátott kerekek megóvják a padlót az esetleges karcolásoktól.
Helyileg Kiskunfélegyháza szállítás futárral 4000 Ft.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145922802

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn