Fényképezőgép filmes Yashica 108 MP váz + Yashica MC Zoom 35-70 optika

14 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 11., 20:33
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Szín:
Fekete

Leírás

Komplett Yashica 108 Multi Program váz + Yashica MC Zoom 35-70 optika
Eladó ez a kiváló állapotú, gondosan, csak egy tulajdonos által használt filmes gép: Yashica 108 Multi Program tükörreflexes fényképezőgép váz és Yashica Lens MC Zoom 35-70. Jár hozzá: fényképezőgép puha tok + vállszíj + lencsevédő. Ajándék: Hama UV szűrő 390 M55 52mm.
Öt programmódja van. Automatikus program, HP: nagy sebességű automatikus program, AV: rekesznyílás-prioritás , kézi expozíció és manuális vaku expozíció. A kioldó elektronikus, szabványos kábelkioldó aljzat is jár hozzá. A filmszállítás támogatja az egyszeres vagy folyamatos hajtási módot is, a beállítás a visszatekercselő gomb gallérján található. Miután a tekercs összes expozíciója kimerült, a fényképezőgép leáll, a visszatekeréshez nyomja meg az alapon található gombot, és használja a filmtekercselő gombot.
A fókuszálás manuálisan történik, és egy mikroprizmát tartalmazó vízszintes osztott képpont segíti . A kereső 0,82-szeres nagyítást tesz lehetővé, így közel 92%-os látómezőt biztosít. A keresőben, a vakuban, a körben, a lefelé mutató nyílban és a felfelé mutatóban LED megerősítések találhatók. A vaku teljesen feltöltött állapotban világít, és villog, ha a zár lassabb, mint 1/30 másodperc. A kör programozási módokban világít, és villog, ha a beállításokat módosítani kell. A lefelé és felfelé mutató nyilak akkor világítanak, ha az expozíció helyes kézi módban, és villog a B: Bulb módban. Ha a nyilak egyéniség világít; kézi expozíciós módban a beállítást módosítani kell. A lefelé mutató nyíl exponálás alatt van. A felfelé mutató nyíl az expozíció felett van. A villogás AV módban azt jelenti, hogy a fényképezőgép nem képes kompenzálni a fényviszonyokat. Az objektívtartó közelében egy praktikus háttérvilágítás-kompenzációs gomb is található. 1,5 Fé-vel növeli az expozíciót. 4db AAA elemmel működik.
Külön hirdetek hasznos kiegészítőket kreatív fotózáshoz, az egyikkel az objektív gyújtótávolságát lehet kétszerezni, a másik makrofotózáskor használatos. Yashica optikákhoz való, C/Y objektívrögzítő rendszerhez.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147000502

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn