Eduscho Caffé Crema Kräftig szemes kávé (1kg)

4 990

Ft

Feladás dátuma:

máj 9., 11:52

Tulajdonságok

Típus:
kávé, kávékapszula

Leírás

Aromás és testes
Az Eduscho Caffé Crema Kräftig egy rendkívül intenzív szemes kávé, amely a kávézás szerelmeseinek különleges élményt kínál. Ez a 1 kg-os csomag tökéletes választás azoknak, akik erős és markáns ízeket kedvelnek, és szeretnék, hogy mindennapi kávézásuk is különleges legyen.

Intenzív Ízélmény:
Az Eduscho Caffé Crema Kräftig egyedi keverékét gondosan válogatott Arabica és Robusta kávébabok alkotják, amelyek a pörkölés során fokozottan hangsúlyozzák az ízeket. Ez a kávé erőteljes karakterében a csokoládés, fűszeres jegyek és a markáns savasság harmonikusan egyesülnek, létrehozva egy lenyűgözően gazdag és intenzív ízvilágot.

Prémium minőség:
Az Eduscho elkötelezett a kiváló minőségű kávétermelés mellett, és a Caffé Crema Kräftig is ezen értékek jegyében készül. A kávébabok gondos válogatása és az egyedi pörkölési folyamat garantálja a prémium minőséget minden egyes csészében.

Erős és tartós ébredés:
Ez a kávé kiváló választás reggelente vagy bármikor, amikor az erőteljes kávé élénkítő hatásra van szükség. Az eszpresszógépben vagy egyéb kávédarálóval készített italok során az Eduscho Caffé Crema Kräftig mindig kiváló teljesítményt nyújt.

Egyedi kávéélmény:
A 1 kg-os csomagolás lehetővé teszi, hogy hosszú ideig élvezhesd ezt a kávét otthonod kényelmében. A szemes kávé alkalmas mindenféle kávéfőzőhöz, így mindenki otthonába hozhatja a kávézás egyedi élményét.

Fenntartható kávé:
Az Eduscho támogatja a fenntartható kávétermelést, amely elősegíti a kávéültetvények és a környezet fenntarthatóságát.

Az Eduscho Caffé Crema Kräftig 1 kg-os szemes kávé egyedi és intenzív ízvilággal rendelkezik, amely mély nyomot hagy minden kávékedvelő szívében. Merülj el a kávé élvezetében és ébredj minden reggel egy különleges kávéval!

Elkészítési javallat:
Csészénként 7 gramm kávéőrleménnyel számoljunk. Ideális kávéital készíthető kotyogós, teljesen automata és akár French Press kávéfőzővel is. French Press kávékészítés esetén az ideális áztatási idő 3 perc. (Szerintünk)

Aromás és testes. Közepes pörkölés. Dél-Ázsia és Latin-Amerika termőterületeiről származó Arabica és Robusta kávészemek.

Intenzitás: 4/5
Savasság: 0/5
Pörkölés: 4/5

Kávérendelés egyszerűen, 1 gombnyomással:


További kávétermékek a COOL Coffee Shop kínálatában itt:

Olasz, német, svájci, holland, bécsi kávétermékek Arabica, Robusta és Arabica-Robusta keverék változatokban kedvező áron közvetlenül az importőrtől.

15.000,-Ft vásárlási érték fölött Ingyenes házhozszállítás! Részletek:

Személyes átvételi lehetőség:

Feketekave.hu

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147645904

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn