Dripex hasi edzőpad

19 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Multifunkcionális hasizom gyakorlati pad: A hasizom edzőgép támogatja a hasizom összehúzódását, felülést, fekvőtámaszt, lábnyújtást és egyéb gyakorlatokat. És remekül tudja formálni a karok, a has, a derék, a törzs és a lábak izomvonalait, eléri az egész testes gyakorlatok célját. Ideális a jó alak kialakításához és a jó egészség megőrzéséhez otthon vagy az irodában.
Megvastagított háttámla és csúszó párna: A megvastagított háttámla 4 cm vastag, mérete 86 x 26 cm, így puha és kényelmes tartást biztosít. A nagy rugalmasságú habszivacs csúszóbetét hatékonyan csökkenti a térdnyomást és nagyobb kényelmet biztosít edzés közben. A 8 szíjtárcsa alkatrészkészlet nagy pontosságú csapágytengelyeket tartalmaz, amelyek hatékonyan csökkentik a zajt, és simábban mozgatják a csúszó alkatrészeket.
3 fokozatban állítható dőlésszög: Az ab crunch edzőberendezés 3 különböző lejtőn állítható, hogy megfeleljen a különböző edzésintenzitású igényeknek. Legyen szó kezdőkről, tapasztalt sportolókról vagy férfiakról és nőkről, a legkényelmesebb és leghatékonyabb testtartáshoz igazítható. Felülő padként használva a 180 fokban állítható lábtámasz különböző magasságú emberekhez tud alkalmazkodni.
Szilárd és összecsukható: A törzsedzőgép kiváló minőségű acélból készült, maximális teherbírása 330 LBS, amely a legtöbb ember igényeit kielégíti. Használaton kívül azonnal összecsukható és a sarokban tárolható. Az összecsukott mérete mindössze 140 x 40 x 18 cm (H x Sz x Ma).
Helyileg Kiskunfélegyháza, futár 4000 Ft.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146828503

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn