Dízelfűtés / Állófűtés - 12v 8kW (Új, Bontatlan) DF2023/010

47 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 10., 08:08

Leírás

"Személyes átvétel esetén: 0 Ft - (Telefonon egyeztetett időben)
Utánvét esetén, szállítási díj: 4.000 Ft -
Szállítási idő készletről: 1-2 munkanap
Szállítási idő készlethiány esetén: 3-4 munkanap

Garancia: 1 Év

Minden az egyben dízel légfűtő: fűtési teljesítmény: 8 kW; Üzemanyag típus: Dízel; Névleges feszültség: 12 V. Üzemi hőmérséklet: -104 ~ +176°F / -40 ~ +80°C. Ne hagyja, hogy a hideg tél megfázzon, és ne akadályozza meg az utazást vagy a táborozást mind a négy évszakban. Készüljön fel arra, hogy melegen maradjon dízel légfűtőnk segítségével.

Érezzen meleget pillanatok alatt: érezzen meleget minden lélegzetvétellel! A belélegzett hideg levegőt az alumínium égéstér felmelegíti, és felmelegszik. A dízel fűtés gyorsan felmelegszik, és 10 percen belül megemeli a jármű hőmérsékletét; a motort is előmelegítheti, és pillanatok alatt megtisztítja az ablakokat a fagytól! Tedd könnyedén a téli kalandokat.

Alacsony energiafogyasztás: Üzemanyag-fogyasztás: 0,026 - 0,063 (Gal/óra) / 0,1-0,24 (L/óra). A dízel fűtőberendezés olajszivattyúval van felszerelve, amely pontosan szabályozza az üzemanyag-ellátást a 100%-os égés érdekében. A hatékony légfűtő kevesebb mint egy gallont használ el egy éjszakára, hogy kellemesen tudjon maradni hideg időben. Az olajszivattyú vibrációja alacsony, hatékonyan csökkenti a zajt, és lehetővé teszi, hogy élvezze a csendes és meleg teret.

Tiszta LCD képernyő és kényelmes távirányító: A padlófűtés üzembe helyezése nagyon egyszerű. Távirányítóval vagy LCD-panelen elindíthatja a padlófűtést, vagy beállíthatja a hőmérsékletet 8-35 °C-ra. A 30 m-es hatótávval és az idővezérlő rendszerrel előre felfűtheti a motort és az utasteret, így télen a járműajtó kinyitásakor is élvezheti az otthon melegét.

Dízelmotoros járművek és belső használat: Minden dízeljármű melegítő társaként a padlófűtést gyakran használják autók, lakóautók, lakókocsik, teherautók, hajók stb. belsejének fűtésére. Kompakt és hordozható kialakításának köszönhetően otthonra vagy vásárláskor is kiváló választás.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143608604

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn