Ariston Genius one 24 kombi kondenzációs gázkazán vadonatúj

309 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Teljesítmény:
21-30 kW

Állapot:
Új

Márka:
Ariston
Típus:
Kombi kazán

Leírás

Vadonatúj készülék

-Számlával
-Garanciával
-Jótálási jeggyel

Ariston Genus One 24 kombi kondenzációs fali gázkazán EU-ERP (3301018)
Cikkszám: Ariston 3301018 Elérhetőség: Raktáron

Várható kiszállítás: 1-3 munkanap
Gyártó: Ariston 3 + 2 év garancia

Szállítási díj: Ingyenes
Ingyenes szállítás

Leírás
A ONE kondenzációs technológia és hőszabályozó tartozékai fokozzák a hatékonyságot és teljesítményt, hogy a készülék elérje az A+ energiaosztályt. Az automatikus égésvezérlésű és a gázminőséghez alkalmazkodó innovatív gyújtásvezérlő rendszer képes automatikusan érzékelni a gáz sajátosságait, s ezáltal állandó fűtési teljesítményt, pontos vezérlést és biztonságos működést biztosít bármely körülmények közt.



Az új, szabadalmaztatott Xtratech hőcserélő a ONE kondenzációs fűtőtechnológia szíve, melynek célja, hogy megbízható teljesítményt biztosítson hosszú ideig. Nagyobb csövek a jobb vízáramlás, s így a fűtési teljesítmény növelése érdekében - sokévi távlatban ugyanúgy, mint az első napon.

Az innovativ gyújtásrendszer az automatikus égésszabályozással és a gáz alkalmazkodóképességével képes automatikusan érzékelni a gáz jellemzőit.
Tartós fűtési teljesítményt, fejlett vezérlést, és biztonságot garantál bármely állapotban.
Egyedülálló, innovatív intelligens funkciók garantálják a gyors és stabil fűtési hőmérsékletet és a könnyű testreszabhatóságot minden igény kielégítésére:
-Automatikus funkció(szabadalmaztatott),
-Comfort funkció,
- Integrált időprogramozás

Az Ariston Net segítségével bármikor beállíthatja, módosíthatja és szabályozhatja a fűtési és melegvíz hőmérsékletét okostelefonjával vagy PC-jével bárhol is tartózkodhat.
Egyedülálló, innovatív, intelligens funkciók a gyors es stabil fűtőhőmerseklet beállításához es az egyszerű testreszabáshoz, amely révén a készülék minden igénynek megfelelhet.

Auto funkció: Szabadalmaztatott funkció, amellyel automatikusan beállíthatja otthona fűtését, a három belső es külső hőmérséklet-érzékelőnek köszönhetően. Az optimális fogyasztás érdekében kiiktattuk az ON-OFF ciklusokat és a működés kiugró ingadozásait.

Komfort funkció: Meleg víz szinte azonnal, kevesebb hidegvíz-pazarlás.
Integrált programozás: A fűtés heti ütemezése, közvetlenül a készüléken.
,,Gondoskodás" funkció: Figyelmeztet, amikor a rendes karbantartás esedékes, és amikor a szakembernek ellenőrzést kell végeznie.
Gyártói garanciális feltételek: 3 év alap garancia + 2 év (1+1 év) kiterjesztett garancia, melyet a fogyasztó megvásárolhat a gyártótól a gázkészülék 3. év végén esedékes gyártó szakszervizes karbantartás alkalmával.
Fontos rendeletben meghatározott előírás, hogy a gázkészülékek esetén a beüzemelést csak gyártó szakszervizes beüzemelő végezheti, továbbá a gázkészülékek karbantartási előírása az évenkénti gyártó szakszervizes bevizsgálás! Ezek elmulasztása a készülékre vonatkozó gyártói garanciavesztéssel jár!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144239038

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn