Arebos kültéri zuhanytálca két színben

19 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Szürke és terrakotta
A speciális, csúszásmentes felületű, stabil és masszív Arebos alaplap szilárd alapja lehet a napelemes zuhanyzónak és a medencelétrának. A víz- és időjárásálló WPC tartóssági előnnyel rendelkezik a fához képest, mivel nem támadják meg a kártevők, és megnövelt ellenálló képességgel rendelkezik.

[NON-SLIP] 8 csúszásgátló betét az alaplemez alsó oldalán biztosítja a padlóelem stabil tartását. A csúszásmentes felület biztonságos, csúszásmentes használatot is kínál.

[Szilárd És Tartós] Az alaplap masszív kialakítása a 101 x 63 x 5,5 cm-es mérettel kombinálva nagy rugalmasságot tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy a padlóelem nehezebb tárgyakhoz is használható. Kiváló minőségű WPC anyagból készült alaplapunk nem szilánkodik és nem rothad, ezért tartósabb, mint a fa.

[Előszűrő Funkció] A beépített barázdák gondoskodnak arról, hogy kevesebb szennyeződés kerüljön a medencébe, és kényelmes és csúszásmentes felületet biztosítanak lábának. Győződjön meg az Arebos alaplapunk előnyeiről napelemes zuhanyzójához vagy medencelétrájához.

[Könnyű Összeszerelés] Annak érdekében, hogy ne veszítsen időt, a padlóelemet mindössze néhány lépésben összeszerelheti, és azonnal elkezdheti a medence tervezését. Nincs szükség rögzítési lyukak fúrására a teraszlapokba, mivel a padlóelem használatra kész.
Helyileg Kiskunfélegyháza, futár 4000 ft.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145724858

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn